Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Film/Evenement/Kunst - De  wereldreis van de dappere Australische groene zeeschildpad Bunji is binnenkort te volgen en te bewonderen op het levensgrote koepelscherm van het Omniversum.

Dankzij het fenomenale camerawerk beleven zwem je duizenden kilometers met Bunji mee, ontmoet je onderweg heel veel zeer bijzondere wezens en beland je regelmatig in behoorlijk spannende situaties. Uiteindelijk, na ettelijke duizenden kilometers komt Bunji met ongelooflijke precisie exact aan op de plaats waar ze jaren gelden is geboren. Waarom? Bunji keert korte tijd terug om haar eigen eieren te leggen, de basis voor de volgende generatie.  Geboren. De film is ingesproken door WNF-ambassadeur Daniel Boissevain en spat werkelijk van het scherm af! De film duurt 41 minuten en is absoluut waard om bekeken te worden; eigenlijk een must voor iedereen.

Bekijk de trailer van Turtle Adventure  »

Voor meer informatie omtrent data etc., raadpleeg Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: 070 354 54 54Locatie Omniversum: President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

25 februari 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen