NLMagazine Evenementen - Van 8 september t/m 23 oktober 2022 vindt in Breda de tiende editie plaats van het tweejaarlijkse BredaPhoto Festival, de grootste fototentoonstelling in de Benelux. Het thema Theatre of Dreams gaat over hoop en verandering en presenteert voorstellen voor een nieuwe kijk op de wereld. Verspreid door Breda is zeven weken lang op binnen- en buitenlocaties nieuw werk te zien van zo’n 50 internationale fotografen, zowel gevestigde namen als opkomende talenten.

Lees meer...

NLMagazine Evenementen - Van 9 t/m 12 juni wordt het strand van Scheveningen omgebouwd tot een festivalterrein waar je met de voeten in het zand kunt genieten van klassieke muziek door topmusici en cross-overs met popmuziek, film en dans. Enkele hoogtepunten van Festival Classique 2022 zijn de première van een compositie van Aart Strootman door Slagwerk Den Haag, de strandopera La Traviata en een gezamenlijk concert van Jungle by Night en het Matangi Quartet.

Lees meer...

Een diverse energieke show met topmodellen - NLMagazine Evenementen, Mode – Onlangs barstte de iconische Gashouder in Amsterdam van energie met meer dan 1.500 mensen die keken naar topmodellen zoals Nyakim Gatwech, Rebecca Mir en Loiza Lamers. De jaarlijkse Hunkemöller Fashion Show powered by Klarna; een toonaangevende wereldwijde retailbank, betalings- en winkelservice.

Lees meer...

© Sjoerd van der Hucht Fotografie - NLMagazine Onderwijs - Met ingang van 6 april 2022 is de bijzondere leerstoel van CBS-onderzoeker Marjolijn Das aan de Erasmus Universiteit (EUR) voor 5 jaar verlengd. De leerstoel heeft de afgelopen periode belangrijke resultaten opgeleverd, waaronder het verbreden en verdiepen van de samenwerking tussen het CBS en de universiteiten, kennisoverdracht door colleges en presentaties, begeleiding van studenten en promovendi en diverse publicaties.

Lees meer...

Quote

Uitgaan nu.nl

16 mei 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching