NLMagazine Literatuur, Kunst & Cultuur - Oek de Jong heeft de Boekenbon Literatuurprijs 2020 ontvangen voor zijn boek ‘Zwarte schuur’. Met deze prijs, opvolger van de AKO Literatuurprijs, is ‘Zwarte schuur’ het beste Nederlandstalige literaire boek (fictie of non-fictie) van afgelopen jaar. Winnie Sorgdrager reikte de prijs, die voor wordt toegekend door een onafhankelijke jury van recensenten en boekverkopers uit Nederland en Vlaanderen, uit.

Lees meer...

NLMagazine Literatuur/Sterrenkunde - Twintigduizend jaar geleden werden de eerste kalenders gemaakt die waren gebaseerd op de bewegingen van de maan. Als de prehistorische mens naar de hemel keek, zag hij dezelfde maan als wij vandaag de dag. De maan is een vaste waarde in ons bestaan. Er is nog steeds een weekdag naar haar vernoemd, en ook de maand is afgeleid van het woord maan.

Lees meer...

NLMagazine Kunst & Cultuur/Literatuur - Een bijzonder uitgegeven XL koffietafelboek met residentiële chalets in de bergen van Cortina d'Ampezzo, Sankt Moritz, Madonna di Campiglio, Corvara in Badia, St. Nikolai im Sölktal, Auronzo di Cadore, door het Zwitserse ZWD Living van Gianpaolo Zandegiacomo . Het perfecte Kerstgeschenk voor liefhebbers van high-end chalets....

Lees meer...

Meer artikelen...

Score.nl

Shop de nieuwste collectie van topmerken bij Score

Quote

Uitgaan nu.nl

24 november 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Chasin

CHASIN' New collection performance wear is here
Aanbevolen artikelen