22
Mon, Jul

Dick Schoof was vijfde keus© Aangeboden door wel.nl - NLMagazine, Politiek & Maatschappij - Na het afvallen van Geert Wilders als premier en daarna Ronald Plasterk zijn ook Kim Putters en Marnix van Rij gepolst als nieuwe bewoners van het Torentje. Uiteindelijk vonden PVV, VVD, NSC en BBB Dick Schoof bereid om minister-president te worden, ontdekte De Telegraaf.

Lees meer...

NLMagazine, politiek & Maatschappij – Onlangs werd mij het gesprek doorgestuurd van het forum van Alternatief Forum #4 Schoof, EU, Gaza en Oekraïne. Ab Gietelink, Kees vd. Pijl en Peter Baars. Of u het met de verschillende opvattingen eens bent of niet, maakt eigenlijk niet zoveel uit hier.

Lees meer...

NLMagazine, Energie, tips en vergelijkers energie - Met de fluctuerende energieprijzen en de toename van duurzame energieopties kan het vinden van het juiste energiecontract in 2024 een uitdaging zijn. Energiecontracten slim vergelijken is cruciaal om niet alleen geld te besparen, maar ook om een energieleverancier te kiezen die past bij je persoonlijke of zakelijke energiebehoeften.

Lees meer...

Quote

NOS politiek

e-Matching