Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine/Almere, Economie & Duurzaamheid - Jarenlang werkte ze als werknemer voor diverse opdrachtgevers, maar echt gelukkig werd ze er niet echt van. Debby komt van oorsprong uit een familie vol ondernemers.

Ergens diep van binnen was er altijd al het idee dat ze met die ondernemersgenen aan de slag wilde. Vorig jaar trapte Debby haar ondernemerscarrière af met de startup Schild Inc. Vanaf nu houdt ze zich bezig met duurzame metalen labels die voor diverse branches worden gemaakt.

Vertel, hoe is het voor jou om in een hele nieuwe wereld te werken?

“Ik vind het geweldig om mijzelf in een hele nieuwe wereld te begeven. Het geeft echt nieuwe energie om me fulltime bezig te houden met metalen labels en de productie ervan. Het is geweldig om bedrijven te kunnen helpen met luxe metalen labels. Deze geven hun brand of product echt een upgrade. Een mooie fiets met een handgemaakt metalen label in plaats van een sticker maakt echt het verschil voor de winkels. Ook een van de redenen waarom Dynamo Retail Group ervoor koos om ons contactleverancier te maken.”

Welke werelden zien jullie nog verder als mogelijkheid om uit te breiden?

“Naast de fietsenbranche (denk aan fietsenwinkels en fietsmerken) kunnen we ook bedrijven met een echte ambacht helpen. Denk bijvoorbeeld aan meubelmakers of timmerbedrijven die hun werk willen afmaken met een mooi label. Ook kan het label schitterend passen bij werk van kunstenaars, interieurdesigners, bedrijven in de decoratie of kaarsenmakers. Al met al zijn er veel sectoren die onze labels gebruiken. Van fietsen en de bouw & techniek-branche, tot en met duurzame cosmeticaverpakkingen van kappers, parfums etc. De mogelijkheden zijn groot.”

Waarom kiezen mensen voor jullie?

“We hebben hard gewerkt aan een uniek product – een flexibel 1mm label dat ook op ronde oppervlaktes toegepast kan worden. Daarnaast hebben we duurzame keuzes gemaakt in en rond de productie. Verder produceren wij de labels in Europa door menselijke precisie en vakmanschap. Daarmee onderscheiden wij ons van anderen.”

Wat is echt het grootste succes vanaf de start?

“Onze grootste klantengroep zijn mkb’ers. Maar je ziet nu ook dat grote fabrikanten en leveranciers ons tegenwoordig weten te vinden. Eén van onze grootste stappen die we hebben gemaakt is de samenwerking met de Dynamo Retail Group. We kunnen vanaf 250 stuks tot grote aantallen leveren.”

Over Schild Inc

Schild Inc is een Nederlandse bedrijf dat zich richt op vervaardigen van op maat gemaakte metalen labels. Ze onderscheiden zich door een uniek product in diverse metalen. De metalen 1 mm labels zijn doorontwikkeld tot een zeer hoogstaand niveau. Mede door een duurzame productie op Europese bodem en de passie om voor iedere onderneming het perfecte label te creëren, maken ze het verschil.

Quote

Economie nu.nl

03 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching