met een nieuwe Seamaster Aqua Terra Tokyo 2020 - NLMagazine Sport - Een gouden medaille is de ultieme prijs op de Olympische Spelen en vertegenwoordigt de hoogste prestatie in de carrière van een atleet. Als eerbetoon aan deze iconische prijs in de sportwereld heeft de Zwitserse horlogemaker OMEGA twee unieke uurwerken ontworpen, die beide in het teken staan van de Olympische Spelen van Tokyo 2020. De horloges zijn gemaakt van 18K geel goud.

Lees meer...

NLMagazine Sport - Hèhè, het mag: voetbal kijken op een scherm in de horeca mag! De grote steden zijn eindelijk overstag. Het zou toch ook te grijs zijn als dit wordt verboden in het kader van de toch al komende versoepelingen van de coronaregels. Na Amsterdam staan nu ook Utrecht, Rotterdam en Den Haag horecazaken toe om het EK voetbal op een groot scherm op het terras te laten zien. Er zijn wel restricties: publieke vertoningen in parken of op pleinen blijven uit den boze.

Lees meer...

NLMagazine Sport - Zaterdag begint ht belangrijkste wielrennersevenement aller tijden: de Tour de France 2021. In 2020 werd de Tour ook gereden maar vanwege alle coronashit was het een behoorlijk uitgeklede editie. Dit jaar gelukkig niet opnieuw, maar volle bak voor dit jaarlijkse spectaculaire evenement. Er zijn weer vele prijzen te winnen en dus is het ook wel eens interessant om te weten wat de ongelooflijk hardwerkende renners en alle verschillende ploegen financieel op hun rekening kunnen bijschrijven.

Lees meer...

Meer artikelen...

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

28 juli 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs