Officials werken aan hun ontwikkeling via arbitrageopleidingen - NLMagazine Sport - Het is een welbekende kreet: ‘Zonder scheidsrechter, geen wedstrijd.’ Dat is natuurlijk waar en in één adem zouden we ook assistent-scheidsrechters, begeleiders en rapporteurs kunnen noemen. Allemaal KNVB-vrijwilligers die wekelijks hun steentje bijdragen aan de ontwikkeling van het voetbal.

Lees meer...

NL Magazine Vrije tijd - Wellicht lijkt het ietwat griezelig, maar het is de afgelopen jaren weer behoorlijk in opkomst: het opzetten van dieren ter decoratie. Of het nu gaat om je overleden huisdier, zelf geschoten wild of simpelweg een dier dat je mooi vindt, er is van alles mogelijk. Mits je je aan de regels houdt. Welke regels dat precies zijn, lees je in dit artikel.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee, directeur amateurvoetbal - NLMagazine Sport - Elektriciteit uit een bitterbal? Warm douchen op een tosti ham kaas? De verwarming een paar graden hoger door een krop sla? Bij de Johan Cruyff Arena in Amsterdam weten ze er alles van. In een tot vergistingsmachine omgebouwde zeecontainer, wordt bij het stadion sinds eind vorig jaar energie gewonnen uit voedselafval.

Lees meer...

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

16 mei 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs