Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

Deel 1 : MBO in Nederland
Deel 2: Particulier MBO in Nederland
Deel 3MBO4Leisuresports, een voorbeeld van particulier MBO-onderwijs
Deel 5: MBO4Leisuresports, ervaringen na de opleiding

NL Magazine Educatie – In dit vierde deel over MBO in Nederland gaan we opnieuw verder met MBO4Leisuresports. Om meer te weten te komen over deze opleiding en de toekomstmogelijkheden, hebben we oud-student Arthur een aantal vragen gesteld.

Om het interview niet te lang te maken, publiceren wij zijn bevindingen in 2 delen. De gekozen opnameplek voor het interview is een van de locaties waar MBO4leisuresports tijdens de opleiding gebruik van maakt: een buitenlocatie dus! Immers, Mbo4leisuresports kent geen leslokalen, maar faciliteert diverse prachtige buitenlocaties in Nederland, Frankrijk en Oostenrijk waar theorie en praktijk van diverse sporten met elkaar worden verbonden.

Het eerste gedeelte gaat over de opleiding zelf. Arthur beantwoordt vier vragen over zijn ervaringen tijdens zijn studie aan MBO4Leisuresports, te weten:

Vraag 1
Wie ben je en wanneer heb je je opleiding bij MBO4Leisuresports gedaan?

Vraag 2
Waarom heb jij indertijd voor MBO4Leisuresports gekozen?

Vraag 3
Wat verwachtte je op voorhand van de opleiding?

Vraag 4
Wat vond je het leukste aan je opleiding?
Wat ik het leukst vond aan de opleiding en goeie herinneringen aan heb?

In het hiernavolgende 2e deel van het interview besteden we aandacht aan de toekomstmogelijkheden van de opleiding. Ook in dit deel is Arthur aan het woord en informeert ons uitgebreid over zijn ervaringen.

Wij wensen u veel plezier bij het bekijken van wederom een nieuwe video van MBO4Leisuresports, vragen over de opleiding.

Deze inmiddels alweer 4e video geeft hopelijk nog meer inzicht en feeling van wat studeren op een particuliere MBO-opleiding, en in het bijzonder die van MBO4leisuresports, inhoudt.

Meer informatie over MBO4Leisuresports:

Website                              :  https://www.mbo4leisuresports.nl/
Email                                   :  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon                             :  06-5337.3599

Quote

Tech nu.nl

20 juni 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching