NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Britse regering geeft toe dat de vaccins het natuurlijke immuunsysteem van de dubbel gevaccineerde mensen hebben beschadigd.  De Britse regering heeft toegegeven dat men na een dubbele vaccinatie nooit meer volledige natuurlijke immuniteit zal kunnen verwerven tegen varianten van Covid - of mogelijk enig ander virus.  Dus laten we eens kijken hoe de "echte" pandemie nu begint!

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid, Sport - Opvallend feit is dat er de laatste maanden regelmatig goedgetrainde sporters plotseling neervallen tijdens het beoefenen van hun sport. Vreemde bijkomstigheid is echter, dat zij allemaal gevaccineerd zijn en zich dus helemaal veilig waanden. Dat is dus niet het geval en het begint er verdacht veel op te lijken dat deze sterfgevallen wel degelijk te maken hebben met de coronavaccins.

Lees meer...

Door David van Bodegom, arts, historicus, schrijver en spreker in webinar ‘Houd je brein fit en vitaal’ - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid – Het geheim voor langer gezond leven is al lang geleden ontrafeld. Het zijn de bekende gedragsregels: een mens moet meer bewegen, gezonder eten, minder stressen, beter slapen, minder drinken en niet roken. Het echte mysterie is niet wát je moet doen, maar hóe je zo’n gezonde leefstijl een leven lang volhoudt. Sommigen onder ons lijken dat fluitend te doen. Anderen hebben het bijltje erbij neergegooid, en de meesten van ons zitten daar tussenin.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Wanneer u in huis uw houtkachel, pelletkachel of open haard aansteekt, ontstaat er rook. Die rook bevat schadelijke stoffen, waaronder fijnstof. Deze schadelijke stoffen veroorzaken luchtvervuiling en kunnen schade aan de gezondheid van uzelf en anderen in uw omgeving opleveren. Ook wanneer u de rook niet meer ziet. Wilt u toch stoken? Met deze tips kunt u de uitstoot van schadelijke stoffen beperken.

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

21 januari 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit