NL Magazine Lifestyle & Gezondheid - Herstel NL is, samen met een aantal economen, artsen en andere wetenschappers van mening dat indien ouderen beter tegen corona worden beschermd, de scholen, winkels en horeca gewoon weer open kunnen. “Er is onterecht veel angst gezaaid voor de Britse variant”, stelt econoom en voormalig CPB-directeur Coen Teulings, een van de initiatiefnemers. 

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De afgelopen weken hebben ongeveer 2500 personen middels het ‘Informatiecentrum Voedingssupplementen en Gezondheid‘ online gestemd op hun favoriete vitamines, mineralen, kruiden en andere supplementen. Vitamine D bleek de absolute topper en is uitgeroepen tot Supplement van het Jaar 2021. Ook in 2017 kreeg vitamine D reeds deze primeurstatus en is opnieuw de overtuigende winnaar.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - In Zuid-Afrika heeft men geconstateerd dat het virus waarmee nu tig Nederlanders worden ingeënt, niet goed werkt voor de Zuid-Afrikaanse variant, een nieuwe mutant van de bestaande coronavirussen. De Zuid-Afrikaanse variant schijnt nog zorgwekkender te zijn dan de Britse variant.  Het is niet ondenkbaar dat dit tot nieuwe niet eerder voorziene extra moeilijkheden kan leiden, hoewel dat vooralsnog nog niet is bewezen.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Allemaal voelen we de heftige gevolgen van de coronacrisis. De zorg kraakt in haar voegen. We moeten afscheid nemen van dierbaren. Wereldwijd verliezen miljoenen mensen hun baan, of zien hun eigen bedrijf ten onder gaan. Inmiddels echter profiteert een klein clubje met rijken der aarde van de pandemie. Hoe komt het dat corona ongelijkheid vergroot?

Lees meer...

NLMagazine Natuur & Milieu - De Ontsnapping van de Natuur is de titel van het boek dat ecoloog Thomas Oudman en hoogleraar trekvogelecologie Theunis Piersma samen schreven. Prof. Piersma’s leerstoel aan de Rijksuniversiteit Groningen wordt mede betaald door Vogelbescherming. Op deze plek publiceert hij blogs naar aanleiding van het boek.

Lees meer...

Meer artikelen...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

28 februari 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit

Aanbevolen artikelen