NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Uit onderzoek blijkt dat er zeven voedingsstoffen zijn die jou happy kunnen maken. Deze voedingsstoffen kunnen in de hersenen een bijdrage leveren aan ons geluksgevoel en het stressmechanisme versterken. Lees in dit artikel welke voedingsstoffen dat zijn en eet jezelf gelukkig en stressvrij!

Lees meer...

Meer kans op eenzaamheid onder ouderen deze zomer - NlMagazine Lifestyle & Gezondheid - De vakanties staan voor de deur. Voor de meesten tijd om de koffers te pakken, maar niet voor iedereen. Zo gaat de helft van de alleenstaande 65-plussers waarschijnlijk niet op vakantie. 4 op de 10 vinden de coronasituatie daarvoor nog te onzeker, blijkt uit een flitspeiling. Daarnaast verwacht een kwart van alle ondervraagden deze zomer minder bezoek te krijgen. Eenzaamheid ligt hierdoor op de loer.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid VIDEO - In samenwerking met ‘Vrouwen voor vrijheid’ heeft het Artsencollectief een filmpje gemaakt voor met name jongeren en ouders van jongeren die nog twijfelen en/of over nog onvoldoende informatie beschikken over vaccinaties en eventuele bijwerkingen. Het artsencollectief besteedt aandacht aan een tiental cruciale aandachtpunten waarop veel mensen graag een duidelijk antwoord willen.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Enige tijd geleden heb ik me opgegeven als proefpersoon voor een onderzoek van het  nieuwe medicijn YTX-7739, dat is ontwikkeld als onderdeel voor de behandeling van de ziekte van Parkinson. Het doel van dit deel van de studie is om te onderzoeken hoe veilig het nieuwe medicijn is als het 4 weken wordt gegeven aan patiënten met de ziekte van Parkinson.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Zerohedge.com, een in de ogen van velen betrouwbare Amerikaanse nieuwssite, publiceerde onlangs een aantal interessante gegevens met betrekking tot het vaccinatieschoolvoorbeeld Israël. In Israël lopen net als in het Verenigd Koninkrijk, dubbel-gevaccineerde mensen, een groter risico op besmetting met de Delta-variant van Covid. De regering voelt zich zelfs genoodzaakt om weer strenge sluitingsmaatregelen te nemen.

Lees meer...

Hunkemöller introduceert een compleet nieuwe stijl! - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Deze zomer wordt alles een klein beetje heter. Hunkemöller introduceert vandaag namelijk een compleet nieuwe stijl: De Isabelle. Een lijn die sexyness naar een nieuw hoogtepunt brengt! De nieuwe beha bestaat volledig uit kant en is in vier levendige kleuren en twee sexy uitvoeringen te bestellen.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Liefst 60% van alle tandpastamerken bevat plastic. Smyle uit Amsterdam verzet zich tegen het gebruik van deze microplastics in tandpasta. “Weinig mensen weten dat de bekende tandpasta’s plastic bevatten”, zegt Almar Fernhout van Smyle. “Dat is geen prettige gedachte als je minimaal tweemaal per dag je tanden poetst, zo’n 730 keer per jaar.” Het bedrijf laat met haar 100% natuurlijke ‘tandpasta tabs’ een duurzaam tegengeluid horen en wil van plasticvrij poetsen de norm maken.

Lees meer...

Meer artikelen...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

28 juli 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit