Zoë Low herschrijft Stef Bos 'Papa' naar 'mama' - Ook mama's verdienen een loflied. Helemaal op Moederdag. - NLMagazine Lifestyle VIDEO - Dezelfde humor. Zelfde blik. Dezelfde oren. Zelfde tic. Hetzelfde loopje. Dezelfde genen. Zelfde smaak. Dezelfde tenen. De band met je moeder is iets heel bijzonders. Van biologische moeder tot bonusmoeder, je gaat steeds meer lijken op degene die jou heeft grootgebracht. 

Lees meer...

NL Magazine Gezondheid - Zorgverleners dragen de verplichting om een medisch dossier aan te leggen over de patiënten die zij behandelen. Tegenwoordig gebeurt dit in het elektronisch patiëntendossier. Deze softwaretoepassing maakt de toegang tot medische gegevens eenvoudig en transparant, zowel voor patiënt als zorgverlener. In dit artikel lees je wat het elektronisch patiëntendossier precies inhoudt.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Ramadan is weer begonnen. Voor veel moslims een periode van bezinning en zelfreflectie en er is tijdens deze periode extra veel aandacht voor hun naasten. Het vasten tijdens de Ramadan duurt van zonsopgang tot zonsondergang. Na zonsondergang is er de Iftar, Arabisch voor maaltijd.

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De medische wereld heeft een overduidelijke voorkeur voor pillen en prikken. Voeding, kruiden, alternatieve geneeswijzen zijn allemaal zaken die ons gezond kunnen maken of houden, maar waar we niet over worden geïnformeerd. Het onderstaande artikel is geschreven door Lars van Hemmen. Hij is werkzaam als herborist in Sneek, en informeert mensen over het ondersteunen van kinderziektes met kruiden. Wat kunnen we doen voor een kind met waterpokken? Lees verder! 

Lees meer...

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Het is niet altijd makkelijk om verstandige en gezonde keuzes te maken als het gaat om onze leefstijl. Het vraagt om toewijding en soms ook doorzettingsvermogen, maar je krijgt er wel een dankbaar en gezond lijf en energie voor terug. Integreer onderstaande manieren zoveel mogelijk in je leven, zodat het onderdeel van je routine wordt.

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

29 september 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit