NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - PAN-NL heeft ook dit jaar in de vijf grootste supermarkten van Nederland (AH, ALDI, Jumbo, Lidl en Plus/Coop) het aantal verse biologische producten aan aardappelen, groenten en fruit (AGF) in de schappen geteld en de resultaten met de tellingen van voorafgaande jaren vergeleken.

Lees meer...

Door Conny Polleunis - met aanvullingen van Jos de Jong - NLMagazine, Lifestyle & Gezondheid, oorzuizen – “Oorsuizen is echt heel erg en ook enorm storend. Als Tinnitus hebt, maar je denkt er even niet aan, dan heb je ‘eventjes’ geen last. Maar zodra je er aan denkt of je hoort iemand het woord alleen maar uitspreken, dan ís het er ineens weer. Van al dat gesuis en die herrie in je oor ga je bijna uit je dak.

Lees meer...

NLMagazine/Alkmaar Lifestyle & Gezondheid - Start met onze nieuwe campagne: Wie jarig is viert feest! Hiermee willen we scholen, kinderdagverblijven en BSO’s uitnodigen om hun traktatiebeleid om te zetten in een feestbeleid. Dus niet trakteren, maar feest vieren en de jarige in het zonnetje zetten.

Lees meer...

NLMagazine, Lifestyle & Gezondheid, alcohol, verslaving, overlast - Alcoholschade betreft voor een belangrijk deel anderen dan de drinker zelf. Denk hierbij aan verkeersongevallen, geweld of kosten voor werkgevers. In een nieuwe factsheet zet het Trimbos-instituut op een rij wat er bekend is over de (maatschappelijke) gevolgen van alcoholgebruik in Nederland.

Lees meer...

NLMagazine Pesticiden en volksgezondheid - Voedselwaakhond Foodwatch is diep teleurgesteld over het besluit van de Europese Commissie om het reductieplan voor pesticiden in de landbouw in te trekken. Voor aangescherpte Europese wetgeving rondom bestrijdingsmiddelen is lange tijd hard gevochten door burgers, beleidsmakers en organisaties.

Lees meer...

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit