NLMagazine Onderwijs & Wetenschappen - Minstens de helft van de leraren in Nederland is niet klaar voor een versnelde invoering van verplichte digitale geletterdheid in het basisonderwijs en voortgezet onderwijs. Dat blijkt uit een rondgang onder opleiders van digitale vaardigheden, uitgevoerd door het team van Edutrainers. Opleider Edutrainers trekt aan de bel en benadrukt dat leraren nu moeten worden opgeleid in digitale vaardigheden om problemen in het lesprogramma van scholen in de komende jaren te voorkomen.

Lees meer...

NLMagazine Onderwijs - Basisscholen uit onze regio kunnen een donatiebedrag van maximaal € 2.000 aanvragen om hun eindmusical voor een live publiek in een professioneel theater in de buurt te spelen. Op die manier krijgen leerlingen het feestelijke afscheid dat ze in coronatijd verdienen. Wil je met jouw school een donatie aanvragen? Op deze pagina vind je onze voorwaarden en het aanvraagformulier.

Lees meer...

NLMagazine Onderwijs - De menukaart van het Nationaal Programma Onderwijs is beschikbaar. Het keuzemenu met bewezen effectieve interventies is bedoeld om basisscholen, middelbare scholen en scholen voor (voortgezet) speciaal onderwijs te helpen om de gevolgen van corona aan te pakken. Zowel op het gebied van leervertraging, als het welzijn van leerlingen. Scholen hebben ruimte om een aanpak te kiezen die het beste bij hun situatie past.

Lees meer...

NLMagazine Techniek CARTAGENA –In Cartagena heeft de Spaanse minister van Defensie, Margarita Robles, Koning Felipe VI en de koninklijke familie vergezeld bij de lanceringsceremonie van de Navantia S-81 ‘Isaac Peral’, de eerste onderzeeër die volledig in Spanje is ontworpen en gebouwd. De S-81 is heeft de fraaie naam ‘Princesa de Asturias’ gekregen en is de eerste van vier onderzeeërs die de Spaanse marine de komende jaren in gebruik neemt.

Lees meer...

NLMagazine Wetenschap & Techniek - Road to MIE is in volle gang en gaat de tweede week in! Nog tot en met dinsdag 8 juni kun je genieten van inspirerende sessies op het gebied van Insights, Data Analytics en Data Science. 
Bekijk het complete programma op mie.nl en schrijf je snel in voor je favoriete lezingen. 

Lees meer...

NLMagazine Informatietechnologie - Pegamento heeft de Corporate Excellence Award gewonnen in de categorie ‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ van het Britse magazine Corporate Vision. Pegamento is een Nederlandse specialist in Robotgestuurde Procesautomatisering (RPA) en kunstmatige intelligentie (AI). Niet eerder won een Nederlands bedrijf deze prijs.

Lees meer...

Meer artikelen...

Quote

Tech nu.nl

28 juli 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue

Kranten ad