Column Bernard Klaassen - Autorijden, ik houd ervan. Zo’n 50.000 kilometers per jaar haal ik wel en ik geniet van bijna elk moment. Let wel, het rijden zelf vind ik prachtig. De files tellen niet mee en de auto als vehikel interesseert me vrij weinig. Dat blik op wielen betekent simpelweg vrijheid. Ik kies. Links of rechts, snel of langzaam.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee - Je hebt het of je hebt het (nog) niet. Bij veel amateurvoetbalclubs wordt het spel langs die lijn georganiseerd, waarbij een klein deel van de spelers altijd op de beste velden mag spelen en door de beste trainers wordt gecoacht. Terwijl het andere deel genoegen moet nemen met een potje op de bijvelden en een trainer voor de groep krijgt, zoals ik. Een goedwillende vader die ziet dat er voor het team van zijn dochter eigenlijk geen trainer/coach beschikbaar is en besluit het zelf te doen.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee - ‘Wiet telen mag niet. Maar het gebeurt natuurlijk wel, in het geniep en door criminelen die er veel geld mee verdienen. De regering wil nu op proef in een paar steden toestemming geven voor het telen en verkopen ervan. Hopelijk helpt dat en kunnen criminelen er dan niks meer mee verdienen.’

Lees meer...

Column Jos de Jong - Een tijdje terug moest ik met een vroege vlucht naar London. Rond 05.00 uur arriveerde de bus om me naar Schiphol te rijden. Met de melding  “Goedemorgen, alles goed met U?” kocht ik een kaartje bij de buschauffeur, beetje Indisch type volgens mij, die me heel vriendelijk aankeek en duidelijk verbaasd was over het feit dat iemand hem op dit vroege uur in de bus goedemorgen wenste.

Lees meer...

Column Jan Dirk van der Zee - “Cruijff kreeg als eerste Nederlands international een rode kaart voor praten tegen de scheidsrechter en in 1908 is voor het eerst melding gemaakt van een meute supporters die de wedstrijdleiding achtervolgde,” vertelt Sebastiaan Kleijburg, coördinator arbitrage en competitie amateurvoetbal.

Lees meer...

Column Jos de Jong - Zoals u wellicht gemerkt heeft, is de energiebelasting vanaf januari 2018 omhoog gegaan. Niet zo maar even met een paar eurootjes, maar met maar liefst gemiddeld € 130,00 per huishouden per jaar. Het is bekend dat men in Den Haag altijd zoekende is naar mogelijkheden om de burgers extra belasting op te leggen en met deze maatregel is dat de boys opnieuw gelukt.

Lees meer...

Meer artikelen...

Body & Fit

Vliegwinkel.nl

Aanbevolen artikelen