Lifestyle & Gezondheid
Typography

 

NL Magazine Gezondheid - Op het Youtubekanaal van NL Magazine is de rubriek NL Lifestyle gelanceerd. Ria van Kleef wordt het gezicht van NL Lifestyle. Tijdens de eerste aflevering vertelt ze iets over haar achtergrond. 

Haar bedrijf balanceyourlife.nu verkoopt onder andere gifvrije nagellak. De combinatie van er goed uitzien en letten op je gezondheid is ideaal om deze rubriek te beginnen. De bedoeling is om in het nieuwe jaar gasten uit te nodigen, die interessante verhalen kunnen vertellen over soortgelijke onderwerpen. Daarbij kunnen soms producten aanbod komen, die binnen het kader van NL Lifestyle vallen.

In deze video vertelt Ria dat in reguliere nagellak nog veel schadelijke stoffen zitten, die in verf al verboden zijn. Die stoffen hebben de verzamelnaam 'Big 10'. Deze oplosstoffen, waaronder tolueen, wasbenzine, thinner, ether, benzeen en anderen, zijn verwijderd uit de verf omdat schilders het risico lopen op Organische psychosyndroom (OPS) ook wel de schildersziekte genoemd. Deze stoffen zijn uit de nagellak van Zoya verwijderd. Het merk is alleen online verkrijgbaar.

Daarna vertelt ze kort over lipstick, ook daarover vertelt ze een leuke feit, maar daarvoor moet je de video bekijken.

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

14 oktober 2019

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Balanceyourlife.nu

Body & Fit