Columnisten
Typography

NLMagazine Maatschappij/Economie/Duurzaamheid - De meeste energie-omzettingen veroorzaken een verlies van ongeveer 70%. Aardolie naar Auto naar Energie van plaats. Energie van plaats is de energie die nodig is om van A naar B te gaan. Dat is een netto winst van 9% immers 70% van 70%. Dus van 100% energie die in de olie zit wordt slechts 9% gebruikt. Een elektrische auto is nog slechter. Aardoli-Batterij-Auto-Energie van plaats, dat is dus 70% van 70% van 70% ofwel 6,3%. Dit is natuurkunde van de middelbare school.

Al JAREN weet elke natuurkundige dat de oplossing voor "uitstootproblemen" opgelost kunnen worden door het gebruiken van Waterstofgas.
Je hebt heel weinig energie (lees: zonne-energie) nodig om water te verdelen in Waterstof en Zuurstof. Als je waterstof aansteekt ontstaat er een heftige reactie en het restproduct is water. Simpeler kan het niet. Waarom rijden we dan niet op Waterstof? Omdat de economische belangen van de grote Auto-Industrie dat niet toestaan. Die economische belangen worden wereldwijd gestuurd door o.a. Goldman-Sachs, waar bijna elke westerse regeringsleider, Rutte incluis, hun opleiding hebben gehad.

Dus U wilt weer bouwen? De boeren weer tevreden? Schonere wereld. Goedkopere auto's . Geen Kobalt -verontreiniging door de accu`s.......... WATERSTOF!

Groetjes: Sint

Body & Fit

Vliegwinkel.nl

Aanbevolen artikelen