20
Fri, Sep

Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine, Sport, voetbal - Op allerlei sociale media platforms van diverse influencers en wellicht ook in je naaste omgeving! Het wordt steeds populairder. We hebben het hier namelijk over het bestellen van een mystery voetbalbox. In dit bericht lees je alles wat je moet weten voor je een box besteld.

Wat is een mystery voetbalbox?

Een mystery box voetbalshirt is iets wat voornamelijk populair is bij de echte voetbalfans. Wanneer je een mystery voetbalbox koopt, koop je namelijk een shirt zonder dat je weet wat voor shirt het is. Het gaat hierbij altijd om een officieel shirt uit een recent seizoen. Daarnaast kunnen er in deze mystery boxes van alles zitten. Clubs uit allerlei verschillende continenten, maar ook shirts van diverse landenteams. Zo weet je nooit waar je aan toe bent en blijft het openen van de mystery box een grote verrassing. Wie weet tref jij een shirt van je favoriete buitenlandse team!

Retourneren

Stel je voor, je bent de allergrootste fan van Ajax. Dan wil je natuurlijk geen shirt van Feyenoord ontvangen in je mystery box. Hoe kun je dit oplossen? Nou dat is gemakkelijk, wanneer jij je mystery box besteld kun jij namelijk invullen van welke club(s) of competitie(s) jij geen shirt dient te ontvangen. Heb je toch een shirt ontvangen die niet past of niet in de smaak valt? Dan kun je er altijd nog voor kiezen om je shirt te retourneren. Wanneer het shirt dan bij de verkoper is aangekomen, zul je je aankoopbedrag teruggestort krijgen of krijg je een nieuwe box opgestuurd. Op deze manier zul je altijd tevreden zijn na het bestellen van een mystery voetbalbox.

Abonnementen

Naast het eenmalig aanschaffen van een mystery voetbalshirt, is het ook mogelijk om een abonnement af te sluiten. Wanneer je ervoor kiest om een abonnement af te sluiten, krijg jij elke eerste week van een nieuw kwartaal een nieuwe mystery box toegestuurd. In verhouding is dit goedkoper dan wanneer je ervoor kiest om elk kwartaal een losse mysterybox op te laten sturen. Deze optie is er zowel voor kinderen (in de maten 110 tot en met 164), dames als heren. Voor een ieder wat wils dus!

Quote

Sport nu.nl

20 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl