Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine Sport, Voetbal - De KNVB organiseert in september en oktober bijeenkomsten voor bestuursleden, Hoofden Opleiding, scheidsrechterscoördinatoren en vrijwilligers die zich met sportiviteit & respect bezighouden om voor iedereen op de club een topwedstrijd te organiseren.

Foto: KNVB Media

“Zo, dit was echt een topwedstrijd!” Wie met deze opmerking de kantine binnenstapt, heeft het zojuist enorm naar zijn zin gehad. Dat willen we het liefst elk voetbalweekend horen. Tijdens diverse bijeenkomsten in het hele land laten we zien wat je allemaal kunt doen om voor iedereen – spelers, scheidsrechters, trainers en toeschouwers - een topwedstrijd te creëren.

Is een topwedstrijd alleen afhankelijk van een goed resultaat, zoals vaak wordt beweerd? Absoluut niet. Wij kunnen daar zelf ook veel invloed op uitoefenen. Hoe? Dat laten we zien tijdens diverse bijeenkomsten bij verenigingen in het hele land. Een boeiende avond voor bestuursleden (jeugd)voetbal, Hoofden Opleiding, scheidsrechterscoördinatoren en vrijwilligers die zich met sportiviteit & respect bezighouden. We doorlopen tijdens deze avond een proces dat je direct en simpel kunt toepassen binnen de vereniging. Zo kunnen we samen het voetbalweekend nog leuker maken. Voor alle betrokkenen!

Elk niveau, elke leeftijd
Uiteindelijk gaat het erom dat iedereen voldoening uit een wedstrijd haalt en daar met plezier aan terugdenkt. Op elk niveau, op elke leeftijd. Er zijn tal van zaken die daar van invloed op zijn. Denk aan sportiviteit, ontwikkeling, gedrag en taalgebruik. Natuurlijk hebben we niet alles in de hand, maar we kunnen er samen wel heel veel aan doen om die positieve stemming te creëren. Op die manier blijven voetballers langer voetballen, fluiten scheidsrechters met plezier en voelen vrijwilligers meer waardering van de vereniging. Zo maak je samen de vereniging sterker. Kom je ook?

Voor wie? Bestuursleden (jeugd)voetbal, Hoofden Opleiding, scheidsrechterscoördinatoren en vrijwilligers sportiviteit & respect.
Waar en wanneer? Eind september tot half oktober 2023. Bij verenigingen in het hele land.
Kosten? De bijeenkomsten zijn gratis.
Aanmelden?  Klik hier om je voor een van de bijeenkomsten in het land in te schrijven.
Maximaal drie deelnemers per vereniging en iedere deelnemer afzonderlijk aanmelden.
Data en locaties

  • Maandag 25 september bij RCH in Heemstede
  • Maandag 2 oktober bij DSO in Zoetermeer
  • Maandag 9 oktober bij Bernardus in Hazerswoude Rijndijk
  • Maandag 23 oktober bij sv Zevenhoven in Zevenhoven
  • Maandag 30 oktober bij ESTO in Bodegraven
  • Maandag 6 november bij Foreholte in Voorhout

Is het niet mogelijk om op één van deze avonden aanwezig te zijn, dan kan er eventueel ook
gekozen worden voor het bezoeken van andere bijeenkomsten, zoals:

  • Dinsdag 10 oktober bij RAP in Amstelveen
  • Dinsdag 31 oktober bij SVH in Den Haag
  • Woensdag 8 november op de KNVB Campus in Zeist

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

23 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs