Sport & Vrije tijd
Typography

Telstar zwaait Pieter de Waard uit - NLMagazine Velsen Sport - Aanstaande dinsdag 13 juni opent Telstar de poorten van het BUKO Stadion voor een groots afscheid van Pieter de Waard. In de namiddag richten diverse sprekers zich op het veld tot de scheidend algemeen directeur en is er de mogelijkheid om persoonlijk afscheid te nemen van De Waard.

Supporters, sponsoren, relaties en andere vrienden zijn vanaf 16.00 uur welkom op de hoofdtribune van het stadion van de Witte Leeuwen. Rond 16.30 uur zal burgemeester van Velsen Frank Dales het woord richten tot de algemeen directeur. Onder andere ook oer supporter Peter ‘Jomanda’ Zoontjes en cabaretier Peter Heerschop zullen een boodschap meegeven aan De Waard.

Vanaf 17.30 uur is er voor aanwezigen ruim tijd om de preses persoonlijk de hand te schudden. Na het publieksprogramma heeft er in de avond een besloten afscheidsprogramma voor genodigden plaats. Onder meer bondsvoorzitter Just Spee zal dan het woord richten tot de scheidend algemeen directeur van Telstar, die een dag later voor het laatst de poorten van Schoonenberg achter zich dichttrekt.

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

06 december 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs