Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine Sport & Vrije tijd VIDEO - Honderden surfers die verkleed zijn als de kerstman zullen op zaterdag 11 december de koude Noordzee trotseren bij Hart Beach Quiksilver Surfschool in Scheveningen tijdens het internationaal bekende Surfin’ Santas.

Het Surfin' Santas event is in Europa nog relatief nieuw. Op plekken als Bondi Beach (Australië) en Cocoa Beach (Florida, USA) is het event al langer een hit. Niet vreemd aangezien het daar in de feestmaand december lekker warm en behaaglijk is.
Surfen in boardshorts is er in Nederland niet bij tijdens kerst, maar zoals het een echte surfende kerstman betaamt rockt de Nederlandse surf scene Surfin' Santas Europe zoals altijd extreem stoked en op puur doorzettingsvermogen.

Hart Beach weet niet beter: niet voor niets ontvangen zij gedurende de zomer tot diep in de freezing winter iedere dag vele locals en surf liefhebbers uit heel Europa (en daarbuiten). Geen twijfel dat ook Surfin' Santas 2021 een groot succes zal worden.
Kijk maar eens naar de impressie van 2010 op

Meer informatie

  • Meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. aan om op zaterdag 11 december aanstaande bij de Hart Beach Quiksilver Surfschool in Scheveningen te komen genieten van een ongekend gezellig en leuk spektakel waarbij zoveel mogelijk kerstmannen tegelijk gaan surfen.

  • Locatie: Hart Beach Quiksilver Surfschool, Strandweg 3B, 2586JK Scheveningen

  • Kick-off event: 11 december 2021 - 12:30

  • N.B. Bij zeer slechte weersomstandigheden of geen golven, verplaatsen we het event naar 18 december. Houd onze socials in de gaten voor up-to-date informatie!

  • Website: https://www.hartbeach.nl/surfschool/events/surfingsantas.html

  • Instagram: @hartbeachsurf

  • Facebook: www.facebook.nl/hartbeach

  • Tot op het strand!

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

28 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs