Sport & Vrije tijd
Typography

NLMagazine Sport - HKMX, het sportkledingmerk van Hunkemöller, lanceert een nieuwe en innovatieve collectie waarmee jij 2021 sportief start! Van leggings en tops in nieuwe kleuren & prints tot technische innovaties. Met onder andere een nieuwe “bum sculpting” legging en drie nieuwe technische sportbeha’s. De HKMX collectie is, zoals we van Hunkemöller gewend zijn, gemaakt voor iedereen! Van maat S tot XXL en sportbeha’s in maar liefst 42 maten tot 100H.

Leggings voor alle benen!
In januari 2021 zet HKMX het succes van de naadloze ‘Motion’ reeks voort met een nieuwe Bodyshaping & Bum Sculpting-set ‘The Flex’. Door de verschillende ribstructuren creëert deze legging optisch rondere billen! Wie wilt dat nou niet? De Flex-set is verkrijgbaar in twee kleuren; zwart en lood (een denim gewassen effect).

Ook zien we een terugkeer van drie succesvolle en iconische leggings: de ‘Make Me Zen’ - perfect voor een yogales met een antislip afwerking in de taille. De ‘Oh My Squat’ - 100% squat proof dus perfect voor je biloefeningen en de ‘Run Baby Run’ - met reflecterende details voor een goede zichtbaarheid tijdens het hardlopen buiten. They’re here to stay!


Nieuw jaar, nieuwe HKMX sportbeha’s!
Een belangrijk doel van HKMX was om dé perfecte sportbeha voor iedere vrouw te ontwikkelen. Tada, dat is gelukt, en in maar liefst 42 maten! Dit zijn de drie nieuwe en innovatieve HKMX sportbeha's:

  • The Infinity L2 (70-95 B-F) – Een lichtgewicht model met medium ondersteuning en een ademend vermogen in de cups en rug. De beha heeft verstelbare rugbandjes én heeft gladde naden, waardoor irritatie door stiksels op je huid worden voorkomen.
  • The All Star Xtreme L2 (70-95 B-F ) – Deze innovatieve sportbeha heeft gerecyclede en ademende cups én biedt maximale ondersteuning tijdens jouw work-out. De verstelbare schouder- en rugbanden aan de voorkant kunnen worden aangepast, zodat jij optimaal kan genieten tijdens het sporten.
  • The Pro Athelete L3 (70-100 B-H) – Ook deze sportbeha heeft ademende cups, biedt maximale ondersteuning maar zorgt ook voor een vermindering van bouncing. De bh heeft gladde afwerkingen en een voering van powermesh voor een sterk en ademend vermogen. Aan de voorkant vind je een een YKK-ritssluiting, waardoor de beha gemakkelijk aan te trekken is!


Sportieve duurzaamheid
Gemaakt van gerecycled polyester, zorgen zowel de naadloze Motion-reeks (gelanceerd in 2020) als de ‘Run Baby Run’-set ervoor dat je niet hoeft te kiezen tussen sportief of duurzaam! Daarnaast worden er verschillende sporttops gelanceerd in duurzame materialen, waaronder het Open Back t-shirt, de Joya Twisted Back Tank en de Joya Tee Mesh.


Meer weten?
Lees hier meer over Hunkemöller's duurzame reis: Together Tomorrow.

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

25 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Center Parcs

Centerparcs