Sport & Vrije tijd
Typography

“Ik kan niet wachten met voorlezen” (Dieuwertje Blok)

NLMagazine Literatuur - De toch niet zo eenzame tocht van Torre van Annekarijn Overduin is een heerlijk (voor)leesboek van uitgeverij Pavlov om helemaal in te duiken, bomvol bonte figuren om direct in je hart te sluiten. “Ik kan niet wachten met voorlezen” (Dieuwertje Blok) en “Vrolijk, grappig, avontuurlijk: wat een ontzettend leuk debuut!” (Gouden Griffel-winnaar Jan Paul Schutten).  Het wervelende verhaal en de wonderlijk mooie illustraties van Bern Veenhof zorgen ervoor dat dit boek leest als een spannende film. En met Sinterklaas in aantocht en alle (corona)stormen rond het huis, wat is er nou fijner dan met een goed boek weg te kruipen?

 
Als Torre hoog in de bergen bij zijn oom moet gaan wonen, stort zijn wereld in. Maar al snel went hij aan zijn nieuwe leven in de wonderlijke berghut van oom Fons. Dan komt Torre samen met zijn eigenwijze geitje door een storm in de problemen. Dat is het begin van een wervelende tocht door geheimzinnige bossen en onderaardse gangen in een wereld vol wilde dieren, sympathieke aardmannen en een levensgevaarlijke berglor.


De toch niet zo eenzame tocht van Torre is een volwassen boek voor kinderen vanaf acht jaar (voorlezen vanaf zes). Een klassiek avontuur, op een moderne manier verteld door de Haarlemse Annekarijn Overduin en verbeeld door illustratrice Bern Veenhof. Torre (ISBN 9789090335933) is een uitgave van uitgeverij Pavlov en nu verkrijgbaar bij de reguliere boekhandel en via online kanalen voor € 24,50.

Quote

Body & Fit

Sport nu.nl

26 november 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

D Reizen

Center Parcs

Aanbevolen artikelen