Lifestyle & Gezondheid
Typography

Vervolg op eerder artikel: Een ‘ParkinsonGrasveld’? Hoezo…?

NL Magazine Gezondheid - Een ieder die het ParkinsonFonds een warm hart toedraagt en graag extra steun wil verlenen voor de verdere realisatie van het ParkinsonGrasveld-kunstproject, wordt van harte uitgenodigd voor het bijwonen van een presentatie door Twan Hendriks, de initiatiefnemer van het ParkinsonGrasveld-kunstproject. In de media krijgt zijn initiatief veel aandacht en het ‘ParkinsonGrasveld’ vertoont een inherente groei.

Twan Hendriks, zelf Parkinsonpatiënt, organiseert daarom op 25 januari een presentatie waarin hij de aanwezigen verder informeert over zijn gedrevenheid en zijn passie voor grootse steun aan het Parkinsonfonds’ en waarom hij het initiatief heeft genomen voor het bewerkstelligen van een speciaal ParkinsonGrasveld. Twan informeert de aanwezigen hierbij over de gang van zaken die vooraf zijn gegaan aan het ‘grasveld’ en aan de huidige status van het steeds grotere vormen aannemende kunstobject. Een geweldig initiatief waaraan veel aandacht wordt besteed en dat zeker ook nog méér aandacht verdient.

De presentatie vindt plaats in de Boomtak op vrijdag 25 januari 2019 om 20:00 uur.
Wilt u ter voorbereiding op de presentatie alvast wat meer weten over het ParkinsonGrasveld, raadpleeg dan http://www.kunstwan.nl


Het programma ziet er als volgt uit:
Het vertonen van de trailer over het kunstproject;
Een kleine introductie van het werk van Twan;
Twan’s relatie met Parkinson;
De drijfveer van het crowdfunding kunstproject het ‘ParkinsonGrasveld;

Hoe kunt u bijdragen aan dit project.
Het geheel wordt ondersteund met PowerPoint. 

Graag tot ziens in de Boomtak, Boomstraat 81 in Tilburg.

 

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

23 september 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit