08
Sun, Sep

Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine, Lifestyle & Gezondheid - In de zomer is een goede weerstand net zo belangrijk, dus wil je ook dan supplementen slikken die jouw vitaliteit ondersteunen. Wat ons betreft mogen deze drie niet ontbreken in jouw daily routine!

Vitamine C

De natuurlijke vitamine C is gewonnen uit extract van de biologische amla bes en is daarom 100% natuurlijk. Bevat daarnaast barley grasspoeder en zit in een plantaardige pullulan capsule. Het is vegan, GMO-vrij en Clean Label, wat betekent dat het geen synthetische additieven bevat.

Vita

Vita bestaat uit de gepatenteerde ingrediënten DNF-10® en Sinetrol® XpurC. Sinetrol® XpurC is een compositie van grapefruit-, sinaasappel- en guaranazaadextract. Daarnaast bevat het L-carnitine, alfalfakruid en chroompicolinaat. Vita is vegan, GMO-vrij en vrij van synthetische toevoegingen. De plantaardige capsule is gemaakt van pullulan (biologisch tapiocazetmeel), zeewierextract en water. Neem dagelijks 3 capsules in met een glas water tijdens een maaltijd.

Immunity

Immunity is een poederdrank verrijkt met vitamines. Een combinatie van acerola-, druivenpit- ginseng-, resveratrol- en gemberextract, zwarte bessen- en zwarte wortelpoeder, gezoet met kokosbloesemsuiker.
Acerola extract is een bron van natuurlijke vitamine C, die het immuunsysteem ondersteunt. Ginseng-extract ondersteunt de weerstand tijdens en na fysieke prestaties* en draagt bij aan de natuurlijke weerstand*. Meng 6 gram poeder in een glas water.

Meer informatie

Wil je meer weten over deze producten, ga dan naar riavankleef.beyuna.com

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden