Lifestyle & Gezondheid
Typography

Door Door Frankema - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en de Europese Commissie hebben op 5 juni de lancering aangekondigd van een “baanbrekend partnerschap op het gebied van digitale gezondheid”.

Bescherming wereldbevolking
In juni 2023 zal de WHO het systeem van digitale COVID-19-certificering van de Europese Unie (EU) overnemen. Hiermee zal een wereldwijd systeem opgezet worden dat het “gemakkelijker zal maken om burgers over de hele wereld te beschermen tegen huidige en toekomstige gezondheidsbedreigingen, waaronder pandemieën”.

Dr Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO zegt dat de “nieuwe digitale gezondheidsproducten die momenteel worden ontwikkeld, zijn bedoeld om mensen overal ter wereld te helpen snel en doeltreffender kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten te ontvangen”.

De hele wereld als klant
Kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten komen waarschijnlijk neer op vaccins, en de “ditigale diensten” maken het wat gemakkelijker voor de WHO om volgzaamheid af te dwingen. De hele wereld als klant is de droom van de multinationals die donateur zijn van de WHO. En controle van de wereldbevolking de droom van psychopaten die de WHO hebben gekaapt.

Global Digital Health Certification Network
De nieuwe digitale gezondheidsproducten die momenteel worden ontwikkeld, zijn bedoeld om mensen overal ter wereld te helpen snel en doeltreffender kwaliteitsvolle gezondheidsdiensten te ontvangen. “Dit is de eerste bouwsteen van het ‘Global Digital Health Certification Network’ (GDHCN) van de WHO, dat een breed scala aan digitale producten zal ontwikkelen voor een betere gezondheid voor iedereen”, aldus Gebreyesus.

We kunnen raden welke kant de WHO/ EU met ons op wil. Maar wat zij ook willen, het gaat erom wat wij willen. Geen enkel initiatief zal uiteindelijk kunnen slagen als de wereldbevolking weerstand biedt.

Bron: Vaccinvrij

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit