Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Gezondheid en economie- Mensen met een aangeboren/genetisch hartdefect willen ook graag gebruik maken van LinkedIn bij het zoeken naar een baan. Maar hoe maak je als een (jong)volwassen hartpatiënt optimaal gebruik van dit sociale medium?

Hoe profileer je je? Die vragen stonden centraal tijdens de LinkedIn Masterclass die YouLynq.me en Hart4Onderzoek op 22 februari 2023 in Amsterdam verzorgden.

Studenten en werkenden met een aangeboren/genetisch hartdefect beschikken ook niet altijd over het talent om met LinkedIn om te gaan. Om te leren hoe zij het zakelijk platform succesvol kunnen inzetten, organiseerden YouLynq.me en Hart4Onderzoek op 22 februari een LinkedIn Masterclass. Tijdens dit live event gaven zij antwoord op de vragen: ‘hoe profileer je je als (jong)volwassen hartpatiënt op LinkedIn?’, ‘welke middelen kun je hiervoor inzetten?’, ‘hoe zoek je naar bedrijven en personen die bij je passen?’ en ‘wat deel je wel of juist niet via dit platform?’.

Gezamenlijk initiatief
De masterclass was een kosteloos event van Hart4Onderzoek. Zij werd daarbij ondersteund door de experts van hun marketingpartner YouLynq.me. Zij wilden nieuwsgierigen laten zien hoe zij meer uit dit zakelijk netwerk kunnen halen. De 30 aanwezigen waardeerden het initiatief en gingen met veel nieuwe inzichten naar huis.

Over Hart4Onderzoek
Hart4Onderzoek is het eerste platform dat wetenschappelijk onderzoek op het gebied van (zeldzame) aangeboren hart- en vaatziekten samenbrengt met de patiënt, zowel landelijk als EU-breed.
Meer informatie: www.hart4onderzoek.nl

Over YouLYnq.me
YouLynq.me zet zich met een team van Business Growth Managers in voor groei. Zij geloven dat bedrijfsgroei voortkomt uit het opbouwen van betekenisvolle zakelijke relaties via LinkedIn.
Meer informatie: www.youlynq.me.

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit