Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De WHO verklaart plotseling het einde van de wereldwijde pandemische noodtoestand, de Duitse regering stopt nu de financiering van de Corona-vaccinatiecentra en het hoofd van het Robert Koch Instituut, Wieler, neemt abrupt ontslag. Toeval? Daar lijkt het niet echt op.

De kat uit de zak
Op 1 januari 2023 verscheen een alarmerend artikel in de Wall Street Journal, waarin werd verwezen naar een studie die op 19 december 2022 was verschenen in het toonaangevende wetenschappelijke tijdschrift Nature.
De kernboodschap in Nature: ‘RNA-vaccins bevorderen een explosie van coronavirusmutaties - bij gevaccineerde mensen’. De kat is dus uit de zak, conform Nature is COVID nu een pandemie van de gevaccineerden geworden. ‘Een biologische tijdbom tikt nu in miljoenen gevaccineerde mensen; een eldorado voor de toekomstige markten van de farmaceutische industrie en een Waterloo voor al die politici die de ongegronde vaccinatieslogans van deze industrie aan miljoenen mensen opdrongen’, aldus het wetenschappelijke tijdschrift.

Dat dit artikel verscheen in de Wall Street Journal, de belangrijkste zakenkrant ter wereld, is ook geen toeval. Dit gebeurde slechts twee weken nadat dezelfde krant het lef had om het enige wetenschappelijk bewezen, bijwerkingenvrije alternatief voor de overduidelijke vaccinatiemisdaad van de farmaceutische industrie te publiceren: ‘Een gepatenteerde combinatie van natuurlijke micronutriënten, ontwikkeld in het Dr Rath Research Institute’.

De politieke gevolgen van deze huidige ontwikkeling zijn nog helemaal niet te overzien. De publieke ommezwaai en het ontslag van de hoofdrolspelers in het vaccinatiespektakel zijn duidelijk een wanhopige poging om de juridische verantwoordelijkheid voor deze ramp te ontlopen. 

Vooral de Duitse regering - en dus de Duitse belastingbetaler - wordt getroffen door een dreigende golf van rechtszaken. Door garanties te aanvaarden voor regresvorderingen voor 's werelds meest verspreide RNA-vaccins (zoals bijvoorbeeld BioNTech/Pfizer) heeft Berlijn de economische toekomst van hele generaties overgeleverd aan de manipulerende farmaceutische industrie die het land rondging met de onhoudbare slogan ‘RNA-vaccins beschermen tegen COVID’. 

Gezondheid en vrede in plaats van ziekte en oorlog   
Geconfronteerd met het faillissement van drie jaar Corona-beleid, hebben deze politici weinig opties meer om hun falen toe te dekken. Een van die wanhopige opties is een poging tot een wettelijk verbod op therapieën met micronutriënten, het enige veilige alternatief voor de misdaad van het RNA-vaccin. De andere sinistere optie is om te proberen de farmaceutische misdaden, die nu duidelijk zijn geworden, te verdoezelen onder een mogelijke staat van beleg.

Wij zijn allen geroepen om deze analyse met zoveel mogelijk mensen te delen. Ons motto voor dit jaar moet meer dan ooit zijn:

Bron: Team Dr. Rath Education

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

25 maart 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit