Lifestyle & Gezondheid
Typography

023 Heemstede Lifestyle & Gezondheid – Halotherapie is een niet invasieve behandelmethode. Wanneer je bijvoorbeeld last hebt van allergieën, hooikoorts, astma, langdurige verkoudheid, COPD, bronchitis, eczeem, piepende hoest en/of soortgelijke kwalen, dan kan de zoutkamer van Halo, met vestigingen in Heemstede en Zaandam, een ideale oplossing zijn om van je problemen af te komen.

Zo’n 3,7 miljoen mensen in Nederland hebben last van allergieën, waarvan hooikoorts de meest voorkomende is. Dankzij de hooikoortsbehandeling van ‘HaloClinic zoutkamers’, zullen deze nare symptomen sterk afnemen. Halotherapie werkt verlichtend en verbetert het dagelijkse welzijn, het vermindert de behoefte aan antihistamine, niezen, kortademigheid, hoesten en verwijdert overtollig slijm uit de longen en keel. Halotherapie herstelt het immuunsysteem en verbetert de kwaliteit van leven. Cliënten die een therapie volgen in Heemstede en/of Zaandam geven aan dat zij na een behandeling in de zoutkamers van de HaloClinic, minder medicijnen gebruiken en er zelfs helemaal mee stoppen.

Ik ben zelf een aantal keren bij de HaloClinic in Heemstede geweest omdat ik in de herfst en winter, en vooral bij somber en regenachtig weer waar wij de laatste maanden zoveel mee hebben te maken, veel last heb van eczeem dat gepaard gaat van enorme jeuk. Eczeem is vreselijk, het doet pijn en verruïneert je huid die steeds verder acteruit gaat, je krab je wezenloos en in feite wordt het alleen maar erger.

Na een aantal bezoeken aan de HaloClinic in Heemstede, heb ik veel minder last van eczeem, heb ik vrijwel geen jeuk meer en is mijn huid rustiger geworden. Het is werkelijk een verademing om te zien dat mijn huid zich na elk bezoek meer en meer herstelt en dat ik momenteel vrijwel gevrijwaard ben van alle ellende die eczeem met zich meebrengt.

Ik heb ook een aantal mensen dat problemen ondervindt met onder andere de longen, doorgestuurd naar de HaloClinic en ook zij geven aan heel veel profijt te hebben van deze behandeling.

Je ligt bij de kliniek heerlijk in een luie stoel en geniet van de achtergrondgeluiden van de zee. Je komt volledig tot rust en het is me al een paar keer overkomen dat ik een uur gewoon in slaap ben gevallen. Wat een ontspanning terwijl je tegelijkertijd, zonder er verder iets aan te doen, merkt dat je lichaam zich herstelt en profijt heeft van zo’n uurtje in een luie stoel. Ik kan het iedereen aanbevelen.

Als je meer wilt weten over deze behandeling, neem dan contact op met de HaloClinic in Heemstede (Raadhuisstraat 10, tel. 023-528.2149) of Zaandam (Provincialeweg 166, tel. 075-7600026).

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

03 februari 2023

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit