Lifestyle & Gezondheid
Typography

Door balanceyourlife.nu - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De voedingssupplementen van Beyuna die onder andere worden gepromoot door balanceyourlife.nu, geven het menselijk lichaam juist die extra voedingsstoffen die bijdragen aan een gezond leven voor iedere consument. Alle lichaamscellen hebben volgens de filosofie en ervaring van Beyuna stoffen nodig om optimaal te functioneren.

Beyuna loopt voorop als het gaat om de samenstelling van gezonde producten. Net als gezonde voeding ondersteunen de puur natuurlijke en hoogwaardige voedingssupplementen jouw persoonlijke gezonde levensstijl van binnenuit. De natuurlijke vitamines en mineralen worden gemaakt op basis van het clean label principe, zonder overbodige ingrediënten die het lichaam niet nodig heeft (denk hierbij aan synthetische geur, kleur, smaak, en vulmiddelen) en zijn met uitzondering van Omega 3, de Ubiquinol en FLX, allen vegan.

Wil je meer informatie en wil je meer weten over gezonde voeding en puur natuurlijke voedingssupplementen, raadpleeg dan balanceyourlife.nu

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit