Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Hunkemöller en pop-icoon Kim Petras ontwierpen samen deze fabulous collectie die de grenzeloze houding van Kim als vrouw en internationale popster laat zien.

Kim Petras - de van oorsprong Duitse internationale popster - laat in deze collectie twee kanten van zichzelf zien: haar nuchtere, sterke persoonlijkheid én haar fabulous on stage personage die graag gezien wil worden. Kim wil vrouwen inspireren en supporten om in harmonie te zijn met zichzelf en zich sterk te voelen, ready to rule the world!

  • Kim Petras vertelt ons over haar ervaringen en grenzeloze houding in een video die is  opgenomen in Amsterdam

  • Ze showt de prachtige items uit haar collectie en praat vanaf een licht roze bank openhartig in de camera over haar ervaringen om hierna te shinen vanuit een pop-tastic wereld vol lichten, schaduwen en neon roze accenten

  • Inclusiviteit is één van de hoofdthema’s van de collectie 

  • De collectie is verkrijgbaar in verschillende maten: van XS tot XXXL en 95H bh's ontworpen om support te bieden en het lichaam te complimenteren voor een extra boost zelfvertrouwen.

Een campagne die alle grenzeloze womxn's kanten laat zien 
De collectie staat voor womxn empowerment en wil laten zien dat alle vrouwen zich vrij moeten voelen om zich van hun edgy kant te laten zien. Hunkemöller wil hun inclusieve karakter vergroten en Kim Petras is met deze collectie een geweldige woordvoerder voor alle vrouwen. 

“Muziek kan je stemming veranderen, je kan je er altijd mee identificeren... waar je ook bent.  Ik heb het gevoel dat elk liedje van mij weer een andere kant van mijzelf laat zien. Ik wil - voor mijn pop persona - niet beperkt worden tot maar één ding maar alles kunnen doen. Grenzeloos is het juiste woord!””, aldus Kim Petras

De items van de collectie zijn gebaseerd op de twee werelden van de popster. Zo is haar meer natuurlijke kant terug te zien in de items met mooie pastelkleuren zoals koraal roze en ijzig groen. Haar fabulous en uitgesproken kant laat ze zien in de items met donkere kleuren, sexy vormen, extra strapping details, coole cut-outs en héél véél kant.

Over de collectie 
De Hunkemöller collectie met Kim Petras zit vol kanten, sexy doorschijnende items in een opvallend kleurenpakket. Het - op het Frans geïnspireerde - kant is gemixt met doorschijnende vlakken en zet een lichte, vrouwelijke en diverse collectie neer. De cut-out bh's en body's geven het geheel een flirterig randje, net zoals de subtiele referenties naar het korset. De bandjes geven een next level sexy gevoel. Dan zijn er ook nog de retro kousen met mooie roze zomen én een sexy bralette style body in kaviaar met diamant gevormde cut-outs.  

In de collectie is ook zeker gedacht aan comfort. Er zijn BH's zonder beugels met dubbele bandjes voor een sexy look. Brazilian style ondergoed gemixt met shorts en een bandana print, die je kunt matchen met bijna elke lingerie set. Zoals altijd zijn er aanvullende accessoires zoals schattige fluffy slippers voor een relaxte look. Probeer voor de ultieme Kim Petras look een jogging set te combineren met sneaker óf hakken en een mooie doorschijnende roze visnet body; je zal alle harten gegarandeerd sneller laten kloppen!

De collectie is nu verkrijgbaar in de Hunkemöller winkels en online op www.hunkemoller.com

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit