Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - De Britse regering geeft toe dat de vaccins het natuurlijke immuunsysteem van de dubbel gevaccineerde mensen hebben beschadigd.  De Britse regering heeft toegegeven dat men na een dubbele vaccinatie nooit meer volledige natuurlijke immuniteit zal kunnen verwerven tegen varianten van Covid - of mogelijk enig ander virus.  Dus laten we eens kijken hoe de "echte" pandemie nu begint!

In haar Week 42 COVID-19 Vaccine Surveillance Report, geeft de UK Health Authority op pagina 23 toe dat "N-antilichaamniveaus lager lijken te zijn bij mensen die geïnfecteerd raken na twee doses vaccin".  Het gaat verder met de melding dat deze daling van de antilichamen in principe permanent is.  

Wat betekent dat?  
We weten dat de vaccins de infectie of overdracht van het virus niet voorkomen (het rapport laat elders zien dat gevaccineerde volwassenen nu veel vaker worden geïnfecteerd dan degenen die dat niet zijn).  De Britten ontdekken nu dat het vaccin het vermogen van het lichaam om antilichamen aan te maken niet alleen tegen het spike-eiwit aantast, maar ook tegen andere delen van het virus na infectie.  

Vooral gevaccineerde mensen lijken geen antilichamen aan te maken tegen het nucleocapside-eiwit, de omhulling van het virus, dat een cruciaal onderdeel is van de respons bij niet-gevaccineerde mensen.  Op de lange termijn zijn gevaccineerden veel vatbaarder voor mogelijke mutaties in het spike-eiwit, zelfs als ze al zijn geïnfecteerd en een of meerdere keren zijn genezen.  Niet-gevaccineerde mensen daarentegen zullen permanente, zo niet permanente, immuniteit krijgen tegen alle stammen van het vermeende virus nadat ze er zelfs maar één keer van nature mee besmet zijn geraakt.

Bron: https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/1027511/Vaccine-surveillance-report-week-42.pdf

Opstelling verzekeraars
De eerste verzekeraars trekken zich terug omdat ze te maken hebben met een enorme schadegolf.
Anthony Fauci bevestigt dat de PCR-test geen levende virussen kan detecteren. Hi bevestigt eveneens dat noch de antigeentest noch de PCR-test een uitspraak kan doen over of iemand besmettelijk is of niet! Dit betekent dat alle basisprincipes van de zogenaamde pandemie achterhaald zijn. De PCR-test was de enige indicatie van een pandemie. Geen pandemie zonder PCR-TEST

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit