22
Mon, Jul

Lifestyle & Gezondheid
Typography

Hunkemöller introduceert een compleet nieuwe stijl! - NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Deze zomer wordt alles een klein beetje heter. Hunkemöller introduceert vandaag namelijk een compleet nieuwe stijl: De Isabelle. Een lijn die sexyness naar een nieuw hoogtepunt brengt! De nieuwe beha bestaat volledig uit kant en is in vier levendige kleuren en twee sexy uitvoeringen te bestellen.

Ze geeft jouw borsten de juiste aandacht én push die zij verdienen. Ontdek jouw favoriete kleur en maak jouw sexy look compleet met bijpassende jarretels.

A classic musthave!
Het kant en de mooie kleuren maken de Isabelle een klassieker voor elke vrouw. De Isabelle-lijn is beschikbaar in UD en UF vormen, welke weer een aanpassing zijn op de sexy vormen Plunge en Demi. Zo geven de beha’s jouw borsten de juiste ondersteuning en een prachtig decolleté. De Isabelle is beschikbaar in maten XS – XXL en van cupmaat B tot en met G. 

Meer informatie
anaf heden zijn de rode sets online beschikbaar via www.hunkemoller.nl. De zwarte sets zijn vanaf 21 juli online verkrijgbaar. Op de paarse en blauwe sets zullen we nog even moeten wachten. Deze zijn vanaf augustus te bestellen.

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden