Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Zerohedge.com, een in de ogen van velen betrouwbare Amerikaanse nieuwssite, publiceerde onlangs een aantal interessante gegevens met betrekking tot het vaccinatieschoolvoorbeeld Israël. In Israël lopen net als in het Verenigd Koninkrijk, dubbel-gevaccineerde mensen, een groter risico op besmetting met de Delta-variant van Covid. De regering voelt zich zelfs genoodzaakt om weer strenge sluitingsmaatregelen te nemen.

In Israël zijn het vooral gevaccineerde mensen die met deze ‘variant’ geïnfecteerd zijn. De helft van de geïnfecteerde volwassenen is volledig gevaccineerd met het vaccin van Pfizer. Dit zou meer dan 90% effectief moeten zijn tegen Corona. Pfizer en Moderna werken reeds aan ‘booster-vaccins die kwetsbare personen op lange termijn tegen Corona zullen beschermen.

Aanscherping van de regels
Ran Balicer, hoofd van een commissie die de Israëlische regering over Corona adviseert, zei dat ongeveer 90% van de nieuwe infecties wordt veroorzaakt door de ‘Delta-variant’.
Let this sink in—the world’s most 2-dose fully vaccinated country, Israel, is forced to double-back and reinstate its indoor mask mandate. Why? Several fast outbreaks all triggered by the #deltavariant, which spread via fleeting exposure”. (Eric Feigl-Ding (@DrEricDing)

Inmiddels onderneemt ook Israël, geprezen als ‘vaccinatiekampioen’, opnieuw actie. Israëli’s moeten binnenshuis weer mondkapjes gaan dragen en de toegangsregels zijn aanzienlijk aangescherpt. Deskundigen pleiten zelfs voor de herinvoering van het gevreesde groene paspoort. Met deze pas konden gevaccineerde mensen bijvoorbeeld restaurants of sportscholen binnengaan.

Het meest gevaccineerde land ter wereld (twee doses) heeft nu te kampen met ongecontroleerde Corona-uitbraken en zal weer gaan morrelen. Dus al die gevaccineerde mensen hebben de nadelen en risico’s van hun genetische modificatie, maar niet de voordelen. Voorspelbaar, schrijft onderzoeksjournalist Patrick Savalle. Wat hier aan de hand is, is dat gevaccineerde mensen gewoon weer Corona krijgen. “De vaccins werken niet”, zegt hij.

Jos de Jong
Bron: ZeroHedge

 

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

28 juli 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit