Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Het kabinet heeft de knoop doorgehakt: de geplande versoepeling van de coronamaatregelen gaat er definitief komen. Dat heeft minister Hugo de Jonge aan het begin van de middag bekend gemaakt. Dit betekent concreet dat de terrassen vanaf komende woensdag weer iets langer open mogen blijven en wel van 6.00 tot 20 uur maar met niet meer dan 50 personen op het terras.

Ook de binnensportlocaties gaan weer open hetgeen inhoudt dat sportscholen een herstart kunnen maken zodra hun leden vooraf reserveren. Accommodaties voor kunst- en cultuur mogen eveneens de deuren openen en hetzelfde geldt voor attractieparken, speeltuinen en dierentuinen. Het beoefenen van contactberoepen is ook weer toegestaan. 

Met deze verdere versoepelingen zijn we er nog niet wat goed nieuws betreft. Mocht de daling van het aantal besmettingen in hetzelfde tempo blijven afnemen, dan kunnen we per 9 juni de volgende ronde aan versoepelingen verwachten. Concreet houdt dit in dat restaurants weer binnen gasten mogen ontvangen, dat musea en bioscopen weer open mogen en dat er binnen en buiten mag worden gesport.

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

18 juni 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Body & Fit