Lifestyle & Gezondheid
Typography

NLMagazine Lifestyle & Gezondheid - Als je naar deze foto kijkt en je ziet de bijbehorende tekst, dan lijkt het alsof de heer en mevrouw Gates moeten glimlachen over iets, dat zij weten, maar de wereld nog niet.

Dat hij, meneer Gates, iets verklapt, maar nog niet helemaal blootgeeft.. Vandaag natuurlijk die echtelijke glimlach. Zij waarschuwen ons voor een VOLGENDE EPIDEMIE… En wat zegt de heer Gates daarbij..? We hebben zijn tekst maar even in de foto geplakt.. Sinds dit weekend hebben we te maken met angstige journalisten die berichten over een ‘MUTANT’.. Een mutatie van het corona-virus, die ervoor zou zorgen dat het virus extra besmettelijk is..

 

Het is overigens een heel normale ontwikkeling, bij alle griepsoorten, dat een virus muteert, omdat dat nou eenmaal de aard van een griepvirus is. Maar de beide boodschappen, over zowél de mutant, als de boodschap van de heer Gates, kunnen we toch niet helemaal los zien. We zullen zien natuurlijk wat er verder gebeurt, maar wij vinden het belangrijk je dit toch maar vast aan te reiken..! …

Bron: Wanttoknow

Drogisterij

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden

Body & Fit