22
Mon, Jul

Lifestyle & Gezondheid
Typography

NL Magazine Lifestyle & Gezondheid - Er zijn miljoenen geïnvesteerd in een vaccin waarvan niet bekend is of het gaat werken. Testen van een medicijn of vaccin duurt jaren voordat het label ‘werkzaam’ en ‘veilig’ krijgt. Wij zijn straks verplicht om iets in te laten spuiten waarvan niemand echt weet wat het nu in je lichaam doet en wat op langere termijn.

Wat je inspuit of slikt kan er nooit meer uit. De eventuele schade zal nooit bekend gemaakt worden.

Het nu versoepelen van de maatregelen is een slim doordacht duivels plan. Mochten er mensen ziek worden (en dat gaat gebeuren) door Corona of iets anders, dan heeft de regering een stevig handvat om enting te verplichten. Met de aankomende warme, hete zomer zullen waarschijnlijk meer mensen komen te overlijden dan normaal het geval is, en al helemaal nu er in verzorgingshuizen geen ventilatoren gebruikt mogen worden. De eerste stap komt eraan. Hoe stop je deze waanzin?

Het gaat hier niet over een wetje om de verwarming  een graadje lager te zetten. Wij zijn onze democratie kwijt, geen recht van spreken, geen recht van bestaan. Manipuleren van de koeien en de makke schapen is niet moeilijk. Angst blijven zaaien, zeggen dat het voor ons aller welzijn is en heel belangrijk.....herhalen, herhalen, herhalen. Het moet in ons brein verankeren.

Hetzelfde systeem als reclame, hoe meer je herhaalt hoe meer je verkoopt. Hoe stop je dit? Het gaat om ons welzijn! Het gaat de regering om macht en zij zit vast aan de dikke kabels van de euro’s en dollars, aangestuurd door het RIVM, de WHO en de Pharmacie.

 

Lillian Klaus

Quote

Lifestyle nu.nl

Geen feed gevonden