Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine/Schipluiden Maatschappij, cultuur, moederschap - Op zondag 28 januari geeft Marieke van Meijeren, oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’, een lezing over bewust moederschap.

Een middag vol verbinding over een hartverwarmend onderwerp ‘bewust moederschap’.
Marieke inspireert met haar wijsheid, humor en doortastendheid over haar eigen weg met het opvoeden van haar dochtertje. Vragen als: Hoe ga je om met grote gevoelens? Hoe voed je intuïtief op vanuit verhoogd bewustzijn? Hoe connect je weer als de verbinding verbroken is tussen moeder en kind? En natuurlijk, hoe ga je om met je eigen grote gevoelens als een kindje eraan komt of er al is? Laat je vragen beantwoord worden en mediteer samen naar een veilige plek. Een middag vol verbinding met zusterlijke steun van gelijkgestemden.

Wat houdt de middag in?
~ Free Flowing Talk over bewust moederschap
~ Voorlezen uit ‘Brieven aan mijn Dochter’
~ LIVE persoonlijke vragen stellen
~ Transcendente Reis en samenzijn
~ Persoonlijke signeren en/of het boek aankopen

” Brieven aan mijn dochter is een roman met korte verhalen over bewust moederschap in de wereld van nu. Het zijn moderne parabelen die niet pretenderen één waarheid te vertellen. Elk verhaal biedt een schat aan wijsheden in intuïtief opvoeden en om de natuur als leermeester te zien en te verweven in het dagelijks samenzijn met je kind(eren). Ook de vele gevoelens die erbij komen kijken als moeder en kind samen opgroeien staan centraal. Marieke van Meijeren heeft met haar poëtische pen de natuur een wonderlijk personage gegeven die tot leven komt en die door de bladzijden mee gidst in het opvoeden.”

Kleine note: Als je ‘Brieven aan mijn Dochter’ nog niet gelezen hebt, ben je ook van harte welkom om je aan te sluiten op deze middag.

Over Marieke
Marieke van Meijeren is oprichtster van De Bewustzijn School en auteur van de autobiografie ‘RISE’. Daarnaast is zij benoemd tot één van de 100 duurzame jonge ondernemers van Nederland en wordt ze ook wel ‘De Spreekster van De Nieuwe Wereld’ genoemd.

Meer informatie
Datum: Zondag 28 januari 2024.
Tijd: 14.00 uur.
Prijs: € 21,50.
Locatie: Op Hodenpijl.
Kaarten: www.ophodenpijl.nl.Cultuurkerk en biologisch restaurant Op Hodenpijl is gevestigd aan de Rijksstraatweg 20/22 in Schipluiden (vlakbij Delft). We beschikken over een ruime, gratis parkeerplaats.

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching