Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij - Het afgelopen jaar zijn mijn ogen geopend voor de onzuiverheid dat is geïnfiltreerd om ons heen. Dus niet (alleen) in de machten boven ons, maar in de directe omgeving, op social media, en ook in het wakkere, spirituele kamp. 

Ik heb het niet zozeer over mensen die bewust kwaad willen doen, of een bewuste dubbele agenda hebben (hoewel, die zijn er ook). Maar in dit geval heb ik het over narcisten, psychopaten en mensen die zijn overgenomen door duistere entiteiten. 

Ik heb me lang verzet tegen deze laag. “Ik wil niet op die manier naar mijn medemens kijken”, is wat ik letterlijk zei. Ik gaf toe, dat ik wilde weg kijken. Dat ik het niet wilde aankijken. Niet nog meer verdeeldheid, is wat ik voelde. Maar ik kan er niet meer omheen. De schellen zijn van mijn ogen gevallen en ik heb in tijden niet zo helder gevoeld. En geweten. Maar dat ging niet zonder slag of stoot. Want ik moest eerst een laag van mezelf afpellen, en ergens doorheen, voordat ik aankwam bij het eigen weten. En ik denk dat het waardevol is om daarover te delen. 

Wil je weten wat? Luister dan naar de nieuwste aflevering van Radio Isa.

Je luistert hem op Spotify of op mijn website:

LUISTER OP SPOTIFY

LUISTER OP ISAKRIENS.NL

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching