Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine/Den Haag Politiek/Digitaal Geld - De Algemene Politieke Beschouwingen in de Tweede Kamer zijn voorbij, dus hoog tijd dat wij weer massaal onze stem in Den Haag weer laten horen.

In deze tijden van technologische vooruitgang en verandering staan we voor een kruispunt wat betreft de toekomst van ons financieel systeem. De voorgestelde invoering van de Central Bank Digital Currency (CBDC) brengt serieuze zorgen rondom privacy, overheidscontrole en de centralisatie van financiële macht met zich mee.

Het is essentieel dat onze gekozen vertegenwoordigers in de Kamer begrijpen wat er op het spel staat en de potentiële gevolgen van hun beslissingen overwegen om de CDBC in te voeren. Uw stem en inzet kunnen een cruciale rol spelen bij het vormen van dit debat.

Wij willen u daarom uitnodigen om deel te nemen aan onze actie om Kamerleden te overtuigen tegen de invoering van CBDC te stemmen en in ieder geval uw persoonlijke toestemming in te trekken. Het is tijd dat we als betrokken burgers opstaan en zorgen dat onze stemmen gehoord worden.

U kunt uw toestemming intrekken op:
https://ikdeburger.nl/project/cbdc/

Mocht u verder nog actie kunnen willen ondernemen dan kunt u deze email doorsturen naar uw contacten en de link delen op uw social media kanalen, waarvoor bij voorbaat onze dank.

Bron: Team Ik, de Burger

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching