Politiek & Maatschappij
Typography

Door Martin Vrijland - NLMagazine Politiek & Maatschappij VIDEO’s- Al maanden lang voorspel ik dat er een moordaanslag op Donald Trump in scene gezet zal gaan worden. In William Shakespear’s toneelstuk deel III wordt Julius Caesar vlak na een storm vermoord.

De voorspelling aangaande Trump’s moordaanslag vindt u tevens in mijn laatste boek De Feniks Zal Spoedig Herrijzen. Nu tekenen zich momenteel enkele interessante zaken af die ik even voor u op een rijtje zou willen zetten, zodat u zelf kunt ontdekken dat dit moment waarschijnlijk zeer nabij is.

Allereerst die storm. Iedereen herinnert zich onderstaand moment waarschijnlijk nog wel. De opname is gemaakt tijdens een bijeenkomst met zijn militaire leiding tijdens Trump’s presidentschap. Hij maakt hier de opmerkelijke opmerking die door niemand begrepen werd en waaraan hij aan toevoegde “Dat zullen jullie nog wel ontdekken“. Het gaat om de bekende opmerking “It’s the calm before the storm“.

Opmerkelijk is nu dat de storm die dit weekend richting Californië trekt de naam van Trump’s opponent tijdens de toenmalige verkiezingen kreeg: Hillary. Op Telegram kwam ik onderstaande hilarische weergave daarvan tegen. Ontdek daarin hoe de kop van de Hillary storm bij Phoenix eindigt (en lees daaronder verder).

Vandaag ontdekte ik vervolgens dat er in 2017 een uitvoering van William Shakespear’s toneelstuk heeft plaatsgevonden in New York City. Dat was terwijl Trump zittend president was. In die uitvoering van het toneelstuk zie je dat de hoofdrolspeler die Caesar speelt, letterlijk op Trump lijkt en ook de vrouw van Caesar lijkt op Melani Trump. Kijkt u maar even en lees daaronder verder.

In mijn boek De Feniks Zal Spoedig Herrijzen zag u al hoe ik Trump de hedendaagse Caesar genoemd heb. Ook licht ik daarin toe waarom we elke 200 jaar zo’n personage op zien duiken en waarom deze personage de gescripte Antichrist rol vertegenwoordigt.

Natuurlijk is het allemaal nog niet uitgekomen, maar als er zo’n aanslag op Trump volgt zult u zich dit artikel en mijn boek zeker herinneren. U bent dan wel alvast voorbereid op het aanstaande Feniksmoment. En dat is belangrijk, want dat zal voorafgaan door die aanslag op Trump, door een (plasma) storm en dan door een buitenaardseninvasie hoax die de verhaallijn voor de plasmaverschijnselen en de totale black-out moet leveren.


Verwacht ik dat zo’n aanslag op Donald Trump zeer nabij is? Om eerlijk te zijn: Ja. Alles wijst erop dat de Biden regering steeds meer haar grip op de polls verliest en dat de schandalen de spuigaten uit beginnen te lopen. De storm Hillary en de stijging in de peilingen van Trump, lijken allemaal een subliminaal voorteken te zijn dat dit niet veel langer gerekt gaat worden. De foto bij dit artikel is van 3 augustus 2023 en lijkt duidelijk een subliminale boodschap te geven van Donald Trump met een bebloede nek.

Wees voorbereid en lees deel 1 en deel 2 van de boekenserie die ik dit jaar schreef, zodat u precies weet wat komen gaat.

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching