Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij - Begin dit jaar zijn we van start gegaan met een reeks interviews met bestuurders, ambtenaren en andere betrokkenen over de beweging van Beschermd Wonen naar Beschermd Thuis. Er zijn tot nu toe 6 interviews verschenen.

Verzamelpagina met interviews
We begonnen de reeks met een gesprek met wethouder Guido van Vulpen van de gemeente Wageningen die uitlegt hoe met de doordecentralisatie van beschermd wonen meer mensen geholpen kunnen worden om volop mee te doen. Deze week plaatsten we een interview over de (sub)regio De Rijnstreek waar de doordecentralisatie van beschermd wonen sinds 1 januari 2023 al effectief is. U kunt de interviews lezen via deze overzichts-/verzamelpagina, hier kunt u uiteraard ook de volgende interviews tegemoet zien.

Oproep
Heeft u in uw gemeente, of als zorgaanbieder of woningcorporatie ook op een bijzondere manier al flinke stappen gezet in de beweging naar Beschermd Thuis? Laat ons dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bron: VNG

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching