Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Maatschappij, geschiedenis - Volgens het openingsplan van het kabinet kan ook het Bevrijdingsmuseum op zaterdag 5 juni eindelijk weer open. Wat een fijn vooruitzicht, alle musea weer open! Het Bevrijdingsmuseum nam verschillende maatregelen om iedereen een veilig en prettig bezoek te bieden. Helemaal in lijn met de coronarichtlijnen van de overheid is het museum er helemaal klaar voor en dus, na bijna zes maanden, gelukkig weer een bezoek waardig.

Een van de maatregelen is dat het museum een bepaald aantal bezoekers per dag verwelkomt zodat eenieder de ruimte heeft om rustig te genieten van alle bijzondere verhalen. E-tickets kunt u reserveren via onze website.

In het Bevrijdingsmuseum krijgt u alle informatie met betrekking tot Zeeland tijdens de Tweede Wereldoorlog. Het museum neemt u mee door deze bewogen jaren. Beleef het allemaal en breng daarnaast ook een bezoek aan het themapark (3 hectare) over de Slag om de Schelde! 

Meer informatie
Adres : Coudorp 41, 4455 AH Nieuwdorp
Email : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Tel : 0113-671.475

 

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching

Kranten ad