Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Politiek & Maatschappij - Op maandag 14 december van 15.30 tot 17.00 uur organiseren we de derde webinar in de serie: Op weg naar de verkiezingen: werken in een nieuwe politieke werkelijkheid. Net als in Verenigde Staten wacht ons ook een spannende verkiezingsstrijd. Op 17 maart 2021 gaan we naar de stembus en tot die tijd nemen wij je mee richting de verkiezingen.

Dat doen we aan de hand van onderwerpen die actueel en relevant zijn voor alle werkenden in de publieke en private sectoren. We praten met (ex-)politici, beleidmakers, hoogleraren, ondernemers en mensen uit het veld. Zo laten we iedereen aan het woord en beïnvloeden we de politieke agenda.


Jacco van der Tak, Noortje Wiezer en Dick Heerschop
Tijdens deze webinar bespreken Jacco van der Tak, Noortje Wiezer en Dick Heerschop het fenomeen ‘Innovatie’. Hoe innovatief zijn wij eigenlijk? De samenleving verandert en actuele gebeurtenissen vragen om een visie. Er zijn dringende vraagstukken, relevant voor overheid, arbeidsmarkt en samenleving. Welke innovaties zijn nodig, hoe stimuleren we de noodzakelijke innovaties en wie heeft daarin een rol?


Frénk van der Linden en sprekers

Presentator Frénk van der Linden gaat tijdens de webinar in gesprek met de eergenoemde inspirerende sprekers:

- Jacco van der Tak, directeur communicatie en corporate affairs bij de NS en voorzitter
  dagelijks bestuur van CDA Utrecht;

- Dick Heerschop, topconsulent ABDTOPConsult en voormalig lid van de korpsleiding en Chief
   Information Officer bij de Nationale Politie;

- Noortje Wiezer, onderzoeker bij TNO en gespecialiseerd in sociale innovatie en
  (bedrijfs)gezondheid.


Frénk van der Linden
Presentator en onderzoeksjournalist Frénk van der Linden begeleidt ook deze webinarserie en zal het gesprek leiden tussen de verschillende gasten. Ook jij kan een rol spelen tijdens de webinar door je vragen te stellen via de chat-module. De tafelgasten beantwoorden vragen tijdens de webinar.


GRATIS AANMELDEN


Praktische informatie
De webinar is gratis en vindt plaats op maandag 14 december van 15.30 tot 17.00 uur. Zorg dat je enkele minuten van tevoren al bent ingelogd, zodat je niks hoeft te missen.


Over CAOP

Het CAOP draagt bij aan een samenleving waarin mensen betekenisvol kunnen werken. Waarin ze werk kunnen doen dat er in hun ogen toe doet, dat het verschil maakt voor een ander of voor de samenleving als een geheel. Dat doen we door als kenniscentrum te verkennen, te verbinden, te veranderen.

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching