Politiek & Maatschappij
Typography

(door Benjamin Adamah) - NLMagazine Politiek & Maatschappij - Er gaat een gruwelijke agenda schuil achter de coronacrisis.

Deze verklaart het vreemde gedrag van Rutte, De Jonge, RIVM, GGD en de systeempers. Om de coronacrisis te kunnen begrijpen is het cruciaal te beseffen dat het virus bijzaak is. Het is – zwart op wit aantoonbaar – een opgelegd politiek-strategisch scenario. (Zie het rapport ‘Scenarios for the Future of Technology and International Development’ van de Rockefeller Foundation). 


Techno dictatuur

In het hoofdstuk getiteld Lock Step staat dat een pandemie en een lockdown de weg vrij moeten maken voor excessieve monitoring met camera’s en draadloze technieken. Hoofddoel is vrijheden en rechten van burgers afbreken en van democratieën techno-dictaturen maken.
Naadloos aansluitend op dit Lock Step scenario is het plan van de organisatie ID2020 die samenwerkt met onder meer de Rockefeller Foundation en Microsoft. ID2020 wil iedereen op deze planeet van een traceerbare, digitale identificatiecode voorzien, inclusief de Bosjesman die, één met de natuur, een knol opgraaft in de Kalahariwoestijn.
Ook het plan ‘5G for Europe’ van de Europese Commissie past binnen dit plaatje. De uitrol van 5G is onmisbaar voor het gebruik van health-tracking met behulp van een vaccinatiepaspoort en gezichtsherkenning. “De beste investering is je geld steken in de combinatie health en blockchain technologie, want dat wordt het helemaal”, aldus Justin Rockefeller op de Global Family Office Investment Summit van 2019 in Dubai.

De coronacrisis is de geplande apotheose van het neoliberalisme, niet te verwarren met liberalisme. Aan de basis ervan ligt het boek ‘De weg naar slavernij’ van Friedrich Hayeck dat in 1944 uitkwam. Sindsdien helpt het onze sociaaldemocratische verworvenheden om zeep en heeft het onze politieke dialoog vervangen door een politieke monocultuur. Nu in de uitvoering van het Lock Step scenario de farmaceutische- en hightechindustrieën innig verweven zijn geraakt met de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), Bill Gates en de Europese Unie (EU), zien we de duivelskop van dit neoliberale systeem verschijnen.


Chimpanseevirus
De arrogantie waarmee de aanhang van de neoliberale stroming zich opdringt is dezelfde als waarmee minister van Volksgezondheid Hugo de Jonge zijn coronanoodwet wil doordrukken. Hij doet dit door Middeleeuwse boetes uit te delen en straffen op te leggen aan burgers die zich normaal en sociaal gedragen. De Jonge fabriceerde die wet zonder degelijk verantwoording af te leggen, zonder dat de bevolking erom had gevraagd en zonder enige wetenschappelijke onderbouwing. Alles ter ondersteuning van de reclameslogan: “We kunnen pas terug naar normaal als het vaccin er is!”

Het doel van De Jonge is en blijft het verspillen van honderden miljoenen belastingeuro’s aan een farmaceutisch kwakzalfmiddel, dat kabinet, RIVM en Bill Gates hijgerig als Heilige Covid-19 Graal blijven propageren. Dit kwakzalfmiddel is een nog niet, tot dusver erg gevaarlijk, volstrekt overbodig vaccin. De door minister De Jonge met belastinggeld gespekte farmaceut ‘AstraZeneca’ gaat het aan de man brengen. Partner in crime Oxford University gebruikte voor de ontwikkeling van het vaccin een verkoudheidsvirus dat onder chimpansees voorkomt. De universiteit zoekt nu kinderen in de leeftijd van 5 tot 12 jaar om het op uit te testen.


Dombocratie
De mainstream media weten inmiddels van gekkigheid niet meer hoe ze alle, door de coronacrisis aangejaagde waanzin aan de man moeten brengen. De perverse vervlechting van de media met de politiek – en jaren van afbraak van de vrije pers, informatie-standaardisering en het afschaffen van alle openheid en dialoog, hebben geleid tot iets dat we eigenlijk alleen nog maar kunnen omschrijven als een ‘dombocratie’: een samenleving waarin gezond verstand en zelfstandig denken taboe zijn en meedoen met randdebiele voorschriften is opgelegd. Verplichte domheid is al jaren het nieuwe normaal: het van hogerhand uitdoven van alle licht in de samenleving, met recentelijk daaruit voortvloeiend een fascistoïde, massapsychologisch experiment dat enkel leidt tot sociale en economische woestijnvorming.


Virushypers
Er is een virus. Dat is het enige wat klopt, want de rest is een mythe. Het politiek correcte virusverhaal is dat we in lockdown moeten om het te bestrijden: thuisblijven om de curve af te vlakken, mondkapjes dragen, handen ontsmetten, want anders raken de IC’s overvol. Pas als er een vaccin is kunnen we normaliseren. Daarvoor geldt het ‘nieuwe normaal’ en afstand houden van elkaar.

Intussen is er al lang geen pandemie meer, maar proberen de virushypers de boel nog te rekken, door, zoals de GGD, te zeggen dat we door het ‘oog van de naald zijn gekropen’ en meer van dat soort onzin. Dit ondanks het feit dat diverse grote demonstraties in Nederland en elders niet tot een nieuwe coronapiek hebben geleid. Het rekken van de virushypers heeft mede tot doel het voor zich uitschuiven van epische schadeclaims, totaal gezichtsverlies en strafrechtelijke vervolging van regering, RIVM, NOS en andere collaborateurs. Het institutionaliseren van de dombocratie is echter een strohalm die gaat knappen onder het gewicht van de niet gepolitiseerde werkelijkheid, domweg omdat deze teveel mensen te hard heeft geraakt.


Plandemie
Het echte verhaal van de coronacrisis is, dat er weinig aan de hand was geweest als er een paar eenvoudige voorzorgsmaatregelen waren getroffen en als huisartsen coronapatiënten hadden mogen behandelen met hydroxychloroquine en zink. Er was geen economische dip geweest en we hadden gewoon heerlijk van de lente genoten zonder door boa’s te worden lastig gevallen.
Vooral via social media roepen nu velen om een soort tweede Neurenberg Tribunaal om te kunnen overgaan tot strafrechtelijke vervolging van de lockdown-arrangeurs en de indiening van schadeclaims. Deze hele ‘corona plandemie’ is immers niets anders dan een rotstreek die een aantal grote kapitaalkrachtige bedrijven en organisaties hebben uitgehaald om een digitaal volgsysteem te forceren. De bevolking, onder wie een paar miljoen kleine en middelgrote ondernemers, is zwaar de dupe.

Dit artikel van Benjamin Adamah verscheen eerder in ‘De Andre Krant, 2020 Editie Covid-1984’.

Benjamin Ademah (1964) is auteur en publicist en spendeerde decennia aan westerse en oosterse ilosofie. Hij is daarbij sterk beïnvloed door het vitalisme waaronder Heidigger, Ellul, Evola en Sheldrake. Binnenkort verschijnt zijn boek ‘5 Gates’, dat de hogere politiek be;licht achter de lockdwons, 5G en het Nieuwe Normaal.

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching

Kranten ad

Aanbevolen artikelen