Politiek & Maatschappij
Typography

Column Hans Wolfenbuttel

NL Magazine Politiek Maatschappij -Lieve (ex)collega's uit de horeca. Ik liep gisterenavond door de stad. Wat een triestheid. Is dit wel goed?

Denken jullie dat al die ambtenaren het weten? Of doe ze maar wat? Hoeveel IC-patiënten mogen we hebben, 1500 of 500 of 5. Wanneer gaan die mensen, die van horeca totaal geen verstand hebben, jullie vertellen dat je weer open mag. Wordt het niet eens tijd dat jullie een beetje tegengas geven. Of wachten jullie tot het moment dat je failliet bent.

Niemand wil Corona. Iedereen wil op afstand blijven. Maar dat kunnen jullie toch ZELF wel regelen. JULLIE hebben toch verstand van horeca, het regelen van mensenstromen, het verzorgen van veiligheid. Elke viroloog zal zeggen: Je moet wachten! Elke bange politicus zal zeggen wat de viroloog zegt: Je moet wachten!
Maar als ze het allemaal zo goed weten hadden we helemaal geen Corona-problemen gehad. Stel je voor dat heel veel horeca-ondernemers zeggen; Het is mooi geweest. We gaan open!!! Zou dat dan niet invloed kunnen uitoefenen op die bange politicus?

We gaan open! Uiterlijk 1 Juni. Maar misschien eerder! En JA.... binnen doen we mondkapjes en anderhalve meter, maar buiten gaan we in de zon drankjes serveren. En we houden ons NIET aan de terrasnorm. En we veroorzaken GEEN overlast. En jullie gaan ons NIET lastig vallen want we regelen dat ZELF!!!!
Of is 1 juni te laat?
KOM OP, DEEL DIE ZOOI!

Quote

NOS politiek

e-Matching