Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

NLMagazine Economie Duurzaamheid Educatie -- De inspanningen om de tweede uitreiking van ‘The Experience Award’ op 7 oktober 2021 te laten plaatsvinden, zijn begonnen. Werkgevers kunnen meedoen en samenwerken aan het belang van de groep 50-plus. Nomineren van kandidaten is nu mogelijk tot 31 mei 2021.

De medewerkers in de leeftijd van 50+ is een onmisbare groep voor de economie van ons land. De Experience Award wil de vooroordelen ombouwen naar voordelen door goede voorbeelden te laten zien. The Experience Award wil bewustwording creëren van de meerwaarde van de ervaren 50+ medewerkers en een realistisch en positief beeld neerzetten.

Hard nodig
Bijna 30% van de beroepsbevolking is boven de 50 en gelet op de vergrijzing is deze generatie demografisch en maatschappelijk hard nodig op de werkvloer. “Menselijke duurzaamheid” waarbij je duurzaam omgaat met de ervaring, kennis en innovativiteit van de ervaren 50+ werkenden is een belangrijk thema van The Experience Award.

Meld jouw collega aan via de website www.theexperienceaward.nl. De organisatie kijkt ernaar uit verrassende en inspirerende inzendingen te krijgen en een goede winnaar op 7 oktober aan te kunnen wijzen.

 

Quote

Tech nu.nl

20 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue