Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

NLMagazine Onderwijs & Wetenschap - Wil je je oriënteren op je toekomst en nieuwe vakken uitproberen voor een betere studiekeuze straks? Of weet je al wat je straks wilt gaan doen, en wil je gewoon een leuk en tegelijk nuttig tussenjaar? Of wil je kijken hoe het is om in het buitenland te studeren, en wellicht je studie daar voortzetten?

Op onze colleges en universiteiten in het buitenland kan het allemaal.

Jouw perfecte oriëntatiejaar
Weet je nog niet precies wat je na je tussenjaar wilt gaan studeren? Of weet je het wel, maar wil je kijken of je keuze je écht bevalt? Gebruik je jaar dan als oriëntatiejaar: combineer en probeer vakken van verschillende disciplines. Aan de meeste van onze colleges en universities kan je elk trimester of semester nieuwe vakken kiezen, en er zo heel wat uitproberen. Voortbouwen op je vakken kan natuurlijk ook.
Bevalt een gekozen studie of vak niet zoals je had gedacht? Geen probleem! Het volgende trimester of semester kan je iets totaal anders kiezen. En je weet dan wat je in elk geval niet wilt.

Waar woon ik?
Afhankelijk van het college of university kan je tijdens je jaar op de campus wonen, in een studentenhuis of -appartement dichtbij of bij een gastgezin. Graag helpen we je bij het maken van je keuze en het regelen hiervan.

Voortbouwen op je tussenjaar
En, bevalt het je zo goed dat je wel langer zou willen blijven? Geen probleem! Het 2+2 programma in Amerika biedt je bijvoorbeeld uitstekende mogelijkheden om een hele studie te gaan doen. Ook met een Havo-diploma kan je zo, zelfs zonder tijdsverlies, een universitaire graad behalen.

Passend advies
Een tussenjaar heb je maar één keer en je wilt er dan ook het beste uithalen. Er is zoveel waaruit je kunt kiezen. Daarom is het belangrijk dat je de juiste keuzes maakt. Dat je iets kiest dat past bij jouw achtergrond en wensen, maar ook dat je de juiste scholen en programma's kiest, en dat programma's goed op elkaar aansluiten.

Voor ons is dit ons dagelijks werk. Neem contact met ons op en vertel ons over je wensen en ideeën. Wij helpen je graag bij het samenstellen van een uitgekiend programma voor jou, zodat het helemaal jóuw mooiste jaar wordt! Neem contact op.

Meer informatie
Interlanguage Study Abroad
Steupelstraat 20, 3065 JE Rotterdam
Telefoon: 010 - 47 77 455
Email:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website:https://interlanguage.nl/
Kantooruren: maandag t/m vrijdag, 9.00-13.00 en 14.00-17.30 uur
Locatie: Direct bij A16 afrit Kralingen (Rotterdam) en op loopafstand van metrostation Kralingse Zoom

Quote

Tech nu.nl

03 maart 2021

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue

Kranten ad

Aanbevolen artikelen