Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

NLMagazine Wetenschap en techniek - Computable reikte onlangs voor de vijftiende keer de Computable awards uit. Freedom won in de categorie “Tech start-up van het jaar". Dit jaar won Freedom, uit 60 aanmeldingen, de award van ‘Tech-startup van het jaar’.

“We hebben dit jaar laten zien dat we een serieuze speler in de markt zijn, die met kwalitatief hoogwaardige diensten een bijdrage levert aan een veiliger en vrijer internet. Ik ben trots op ons hele team en natuurlijk op al onze klanten”, aldus onze trotse CEO Anco Scholte ter Horst. 

De jury lichtte haar keuze toe door te refereren aan de hoogwaardige technologische diensten, de state of the art beveiliging en aan het feit dat Freedom geen winstmaximalisatie maar beveiligingsmaximalisatie nastreeft.

Freedom is vanzelfsprekend zeer dankbaar voor deze award en is daarom  ook trots op de vele duizenden klanten die het nieuwe avontuur met het bedrijf aangingen. Uiteraard beschouwt het bedrijf deze award als een welgemeende bevestiging voor haar activiteiten en is van mening dat met deze prijs een perfecte basis is gecreëerd voor een goede stap naar een verdere en grootschalige uitbreiding. De redactie van NLMagazine.nl wenst het bedrijf een bijzonder succesvolle toekomst toe.  


Quote

Tech nu.nl

19 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue