Opleiding & Wetenschap/Techniek
Typography

F-Secure voortaan inbegrepen bij abonnementen - NLMagazine Techniek & Wetenschap - Freedom Internet bestaat 1 jaar.

Op 11 november 2019 om 11:11 startte de nieuwste ISP van Nederland na een zeer succesvolle crowdfunding campagne. Nederland is daardoor een nieuwe en eigenzinnige ISP rijker, die zich hard maakt voor een veilig en vrij Internet. 


Freedom is jarig en wie jarig is trakteert. Daarom is vanaf vandaag het gebruik van F-Secure toegevoegd aan de abonnementen, zodat klanten zich veiliger op het internet kunnen bewegen. Freedom streeft naar een veilig en vrij internet, zonder allerlei surveillance van commerciële bedrijven die veel geld aan ons surfgedrag kunnen verdienen.

Komend jaar bouwt Freedom verder uit door toevoeging van nieuwe functionaliteiten aan de diensten die het bedrijf levert en blijft zich kritisch opstellen tegenover datavergaringen en datahandel. Freedom Internet is niet alleen kritisch; het bedrijf denkt mee en blijft ook meedenken in oplossingen hoe het wél kan. Samen maken we het internet beter. Wilt u meer weten over het bedrijf, radpleeg dan www.freedom.nl

 

Freedom Internet is de nieuwe Internet Service provider van Nederland

Freedom Internet staat voor een veilig en vrij internet voor iedereen. Veiligheid, privacy en kwaliteit zijn onze kernwaarden. Een provider van betrokken, bevlogen, betrouwbare en zeer deskundige mensen met het hart op de juiste plek. Een provider die opnieuw geboren werd uit liefde voor en nieuwsgierigheid naar techniek. Een provider met zoveel verstand van techniek en technologie dat we goede ontwikkelingen vroeg kunnen omarmen en op tijd aan de bel kunnen trekken als het beter moet. Een provider die kritisch en open in gesprek gaat met wetenschap, politiek en technologie. Wij maken ons hard voor een beter internet, daar geloven we in en daar strijden we voor. 

 

 

 

 

 

Quote

Tech nu.nl

26 november 2020

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue

Kranten ad

Aanbevolen artikelen