08
Sun, Sep

Economie & Duurzaamheid
Typography

023Magazine/Haarlem en verre omgeving, Economie & Duurzaamheid, MKB - De Zomer doet voorzichtig haar intrede. Nog te vaak verscholen achter een gordijn van regen. In Haarlem biedt de Zomer een moment van ontspanning enerzijds en nieuwe drukte anderzijds.

Een serieuze noot, artistiek vertaald, heeft in driedaagse Parksessies plaatsvonden in Haarlemmerhout, met als thema: Opheffingsuitverkoop.

Met een scala aan artiesten, kunstenaars en theatermakers die hun hart uitstorten over kapitalisme, overconsumptie en klimaatverandering, in een soort prijzencircus.

Maar er is meer

Het hart van Haarlem ondergaat per week een metamorfose en biedt ruimte aan diverse festivals. Neem het internationale Orgelfestival sinds 1951 om het jaar in Haarlem, nu van 13 tot en met 27 juli, het Tapt festival op 26 en 27 juli of de 30ste editie van Haarlem Culinair 2024 van 1 t/m 4 augustus. Haarlem Jazz & More start op 15 augustus en duurt tot en met 17 augustus.

En last but not least de Formule 1 in Zandvoort van 23 tot en met 25 augustus.

In de Zomer agenda 2024 kunt u nog meer festivals van uw gading vinden.

Haarlem & Zandvoort bruisen van energie en dat is letterlijk en figuurlijk goud waard voor burgers en business!

De hoeveelheid zon, wind of regen, het veel besproken spel der elementen, is niet maakbaar. Maar elke ondernemer en de MKB- ondernemer bij uitstek weet dat ”Als je de richting van de wind niet kunt veranderen, verander dan de stand van je zeilen.” Aldus H. Jackson Browne, Amerikaans bestsellerschrijver. Of zoals Milton Berle, Amerikaans acteur, zanger en schrijver eens zei “Als de kans niet aanklopt, bouw een deur.” 😊

Wij wensen u een mooie, creatieve en energierijke Zomer!

Faridah Azimullah
Voorzitter MKB-Haarlem

Quote

Economie nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching