08
Sun, Sep

Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine, Economie & Duurzaamheid – Coinmerce, een geregistreerd cryptoplatform bij De Nederlandsche Bank (DNB) en The Padellers, een van de snelst groeiende padelorganisaties in Nederland, worden officiële partners. Een sublieme stap, zeker voor Coinmerce omdat zij zo de groei en zichtbaarheid van de cryptomarkt en Coinmerce kunnen stimuleren.

Marketing Director Klaas van Raaij: “Coinmerce onderstreept haar toewijding aan de populaire sport padel al door shirtsponsor te worden van de Nederlandse padel-kampioen Sten Richters, voormalig Grand Slam-speelster Rosalie van der Hoek, en de veelbelovende Jorrit Notenboom. Coinmerce heeft een passie voor padel en kijkt ernaar uit om nu met The Padellers zichtbaar de sport te ondersteunen op al hun banen in Nederland.

”We zijn verheugd Coinmerce als nieuwe officiële partner van The Padellers te verwelkomen. Coinmerce werkt onder andere al samen met wielerploeg Team Visma en heeft recent de samenwerking aangekondigd met Ajax. Dat ze ook investeren in de padelbranche laat zien dat de commerciële waarde van de padelsport en van The Padellers alleen maar toeneemt. Wij zijn dan ook enorm trots op deze nieuwe partner," aldus Vincent Dekker, Sales & Partnership Manager van The Padellers.

Over Coinmerce

Coinmerce, opgericht door de broers Nick en Luc Smits van Oyen in 2017, was één van de eerste cryptoplatforms van Nederland met als doel de cryptowereld zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen. Met 350+ munten heeft Coinmerce het grootste investeringsaanbod van de Europese platformen.

Over The Padellers

The Padellers, opgericht in 2020, heeft 18 padelclubs met in totaal 119 banen geopend in Nederland en Duitsland. Het aantal banen zal in 2024 worden uitgebreid naar ongeveer 200, verspreid over beide landen, als onderdeel van hun streven naar marktleiderschap in West-Europa.

Quote

Economie nu.nl

08 september 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching