Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine/Amsterdam Economie & Duurzaamheid -  Getir, de pionier op het gebied van snelle boodschappen-bezorging, en Uber Eats hebben vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd waarmee klanten in Amsterdam, Amstelveen, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht de Uber Eats-app kunnen gebruiken om te bestellen uit het brede aanbod van Getir. Dit nieuwe partnership gaat vanaf vandaag live in alle Getir-winkels, waardoor Uber Eats-gebruikers naadloos toegang krijgen tot meer dan 2.000 producten, waaronder veel lokale producten, met een levertijd binnen minuten.

Miljoenen gebruikers in Nederland kunnen vanaf vandaag boodschappen on-demand laten bezorgen via de Uber Eats-app. Bestellingen via de Uber Eats-app worden afgehandeld door koeriers van Getir, waardoor dezelfde hoogwaardige service wordt gegarandeerd die Getir-klanten gewend zijn. De samenwerking komt tot stand omdat de vraag naar boodschappen via Uber Eats snel blijft groeien.

Florian Brunsting, algemeen directeur van Getir en Gorillas
“Als de pionier op het gebied van snelle boodschappenbezorging zijn we verheugd om klanten in de grootste steden van Nederland een nieuwe manier te geven om toegang te krijgen tot onze producten en onze ongeëvenaarde snelle service te ervaren. Door deze samenwerking kunnen we onze hoogwaardige productselectie van lokale en internationale merken aan een nog groter aantal klanten aanbieden. Getir is er trots op samen te werken met Uber Eats en zo innovatieve oplossingen te bieden die voldoen aan de behoeften van klanten in Nederland. Samen zetten we een belangrijke mijlpaal op weg naar de toekomst van eenvoudiger, efficiënter en sneller boodschappen doen.”

Aukeline Tolman, General Manager Nederland, Uber Delivery
“We zijn blij dat Getir zich vandaag bij Uber Eats in Nederland heeft aangesloten. We willen ervoor zorgen dat klanten Uber Eats kunnen gebruiken om vrijwel alles binnen minuten te laten bezorgen, zoals stroopwafels en kaasblokjes, met één druk op de knop. Getir’s uitgebreide aanbod aan dagelijkse benodigdheden en het ultrasnelle bezorgmodel van boodschappen zorgen voor meer keuze voor alle klanten door heel Nederland.”

Om kennis te maken met de producten van Getir in de Uber Eats app, krijgen gebruikers met de promocode EATSXGETIR 50 procent korting op hun eerste bestelling. De code is geldig in de maand oktober en voor 7 dagen geldig na toevoeging in de Uber app, bij een minimale winkelwagenwaarde van € 30 en met maximaal € 20 korting. Deze promotie kan alleen worden toegepast in Nederland op bestellingen van Getir en de beschikbaarheid in de winkels is afhankelijk per locatie. 

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

02 mei 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue