Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine/Tilburg Economie & Duurzaamheid VIDEO - Een nieuwe videoserie op Tilburg.com! De komende vijf weken plaatsen we iedere donderdag een aflevering van Sneakerbazen. We zetten vijf Tilburgse ondernemers met een passie voor sneakers bij elkaar aan tafel en laten ze kletsen over hun grote hobby.

Vervolgens gaat Tjerk van Mint & Pepr bij de verschillende ondernemers langs op hun zaak. Het is een mooie serie geworden over passie voor sneakers, ondernemen in Tilburg en vol mooie anekdotes. De eerste aflevering staat inmiddels online.

In de eerste aflevering komt Tjerk – die de rest van de serie presenteert – aan bod. Hij vertelt over sneakers en uiteraard nemen we een kijkje in zijn winkel Mint & Pepr in de Tilburgse Heuvelstraat. Daar laat hij drie vette outfits zien die perfect passen bij zijn favoriete sneakers. Nieuwsgierig? Kijk dan even naar

Sneakerbazen de podcast
Kun jij niet genoeg krijgen van sneakers of de verhalen van vijf bevlogen Tilburgse ondernemers? Bekijk dan hieronder de volledige podcast.

Meer informatie
Het concept en de redactie van Sneakerbazen is in handen van Tilburg.com. De video’s zijn gemaakt door Thomas Boden en de serie is mede mogelijk gemaakt door Center of Tilburg. Wil jij op de hoogte blijven van alle afleveringen? Volg ons dan op Facebook en Instagram.

Bron: Tilburg.com

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

29 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue