Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Dinsdag 16 mei gaan wij het bestaan van HOS afsluiten met een mooie groep mensen. Uiteraard hopen we dat je erbij kunt zijn. Hierbij sturen we de praktische informatie over deze gezellige namiddag/avond. 

We ontmoeten elkaar in Het Veerkwartier aan de groene rand van Haarlem. Een beetje Woodstock, een beetje Flowerpower, Het Veerkwartier heeft die ‘vibe’. Schijnt het zonnetje, dan vieren we het buiten op het gras. Lukt dat niet, dan is de Kas voor ons gereserveerd en vieren wij het einde van HOS binnen. 

Ruim 35 jaar sprankelende bijeenkomsten. Interessante sprekers, heerlijke diners, mooie nieuwe contacten. Het was een geweldige tijd. De laatste bijeenkomst willen we samen met jullie gaan vormgeven, jullie kunnen namelijk een van de sprekers zijn! Een woordje, een anekdote, een hilarische herinnering, de zeepkist staat voor je klaar! Onze leden op het podium, dat leek ons de beste afsluiting. 

Kom je ook? Schrijf je dan in via onze website www.hos-haarlem.nl. Ken jij een oud HOS lid die hier echt bij moet zijn? Leuk als ze willen komen! Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Praktische informatie
Datum: Dinsdag 16 mei 2023
Tijd: Inloop vanaf 16:30 uur (Einde ongeveer 20.00 uur)
Locatie: Het Veerkwartier
Kosten: € 59,- inclusief btw
Wees er snel bij want er zijn een beperkt aantal plaatsen voor deze laatste avond van HOS.
Groet namens het bestuur, 
Wouter, Miranda, Elmer, Janneke en Arjan
Haarlemse Ondernemers Sociëteit | Dokter Teenstralaan 14 | 1901 JZ Castricum

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

26 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue