Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid VIDEO - Lenneke van Rossum is het prototype van een nieuwe wereld ondernemer; ze staat met haar ene been op de grond van haar tuincentrum en met het andere bewandelt ze het pad van verhoogd bewustzijn. Van jongs af aan was Lenneke al werkzaam in het tuincentrum van haar ouders. Tot haar 24ste kampte ze met allerlei ziektes die haar leven bemoeilijkten. Naar eigen zeggen was dat achteraf gezien vooral om maar niet naar school te hoeven gaan.

Op haar 16e ontpopte zij zich tot een ware online pionier toen ze haar eerste webshop startte in tuinartikelen, in een tijd waarin leveranciers nog cd’s met foto’s stuurden. Inmiddels is dit uitgegroeid tot 9 succesvolle webshops met verkopen door heel Europa. Daarnaast zette zij ook Leven in Vreugde op, een online platform gericht op het loslaten van oude patronen en pijnen, transformatie en helen. Hiervoor gebruikt ze de lessen die ze heeft geleerd uit haar reis van ziekte en angst in het verleden om nu mensen te helpen om in hun kracht te gaan staan.

In dit inspirerende interview deelt Lenneke met Olaf hoe de afgelopen twee jaar zijn geweest voor het tuincentrum en voor haar webshops. Ze vertelt over de uitdagingen die de lockdowns brachten en welke creatieve manieren ze hebben gevonden om juist te floreren. Ook deelt ze haar kijk op de toekomst en welke rol innerlijk werk en bewustwording hierin speelt.

Bron: Keuzevrijbijmij

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

16 mei 2022

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue